2777
2789
عنوان

صورتمو ماساژ دادم

309 بازدید | 22 پست

با روغن نارگیل.....امشب سومین شبیه که ماساژ میدم...به هیچ کس هم نگفتم ببینم تغییری میکنم که کسی متوجه بشه و بهم بگه؟؟؟؟؟شما تجربه دارین؟؟؟؟؟

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  

شنیدم برا چین و چرو ک خیلی خوبه ولی انجام ندادم

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شدید جوش زدم همراش

بعد از چند بار استفاده؟؟؟؟؟منم صورتم چربه....مطمئنی اصل بود روغنت؟؟؟؟؟

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  
بعد از چند بار استفاده؟؟؟؟؟منم صورتم چربه....مطمئنی اصل بود روغنت؟؟؟؟؟

نزن کلا پوستای چرب رو روغن مالی نکن  اصلا مالش هم نده تحریک میشه کلا میشه جوش فقط چند وقت یه بار پاکسازی  شستشو با ژل شستشو و سفید آب 

اصل بود . یه بار استفاده کردم فورا جوش زدم 

من سه باره......من گرفتم گفت اصله.....بذاری یخچال میبنده

نزن کلا پوستای چرب رو روغن مالی نکن  اصلا مالش هم نده تحریک میشه کلا میشه جوش فقط چند وقت یه با ...

اونو که هر روز ژل شستشو میزنم......سفیدآبم ماهی دوماهی میزنم.....ولی گفتم یکم پوستم تغذیه بشه

🐣دوست داری ترفند های خانه داری رو یاد بگیری؟😍 ❗️

🔹با‌ بهترین‌ایده های‌روزمرگی و‌آشپزی💯🕊

🔸زندگیتو هر روز زییاتر از قبل بساز✨🌱

تــو لــایـــق بــهـــتــریــن هـــا هـــســتــی✌️🏻😍

بازی با فرزند و تجربم از پوشک گرفتن

https://eitaa.com/rozmareham

لینکو نگه دار بعد باز کردن بزن

برای سلامتی بچه هام دعا کنین

شما رازیانه هرشب استفاده می کنی؟

پریودهات چطوریه؟رازیانه خوردی خوتریزیت چطوری شد؟

من پریودهای سنگینی دارم ‌ . میگن رازیانه هورمون رو تتظیم می کنه . چه وقتهایی رازیانه بخورم ک خون ریزین کنتر بشه ؟ 

روی سلیز سینه هاتون تلثیری داشته؟

*** حول حالنا ای احسن الحال**