2777
2789

من خودم سال اول دبیرستان بودم خیلی استرس کارنامه رو داشتم شب خواب دیدم یه اقایی با ابهت رو زانو نشسته بود زمین یه شمشیر هم جلوش بود با سر بهم اشاره داد ک من اونموقع تو خواب فهمیدم.که دارن میگن نگران نباش فرداش ک رفتم کارنامه بگیرم فکر کنید حدودآ 300 تا کارنامه دست ناظممون بود یهو از بین اونا فقط کارنامه من افتاد از دستش و من مهر قبولی رو زودتر ازهمه دیدم و ازش کارنامه ام رو گرغتم

ای که خوانده ای مرا  راه نشانم بده

خوشا به سعادتت

من هنوز خواب ندیدم ۳۱سالمه

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

خاب دیدم رو گلدسته های حرم حضرت معصومه دارم پاستیل میخورم یه خانوم سیاه پوشی ک چادر جلو صورتش بود اومد گف من حضرت معصومم دلم میخاد5000نفر بیان زیارتم که تو یکی از اونایی.. و من تاحالا قم نرفتم و مذهبیو نمازخونم نیستم

"ما وسط این مجرما شادیم بزا رو میز خاک بخوره حکم آزادی"

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی ۱۲سالم بود بابام بیکارشد من خیلی ناراحت بودم شبش توخواب یه شماره دادن گفتن به بابات بگو به اینجا زنگ بزنه صبح بیدارشدم تودفترچه تلفن شهرمون گشتم دیدم شماره کارخونه قنده🥹

یه دفعه همسایمون تعریف میکرد که خیلی بی پول بودم دوتا بچه یتیم داره میگفت پول گوشت نداشتم بچه هام چند وقت بود گوشت نخورده بودن میگفت شبش تو خواب یه زنه چادر مشکی گفت دامنتو باز کن میگفت باز کردم چند تکه گوشت ریخت تو دامنم فرداش یه خیری دو.سه کیلو گوشت بذام اورد.و ازون موقع گوشتم تموم نمیشه میخواد تموم بشه جاش پر میشه

خاب دیدم رو گلدسته های حرم حضرت معصومه دارم پاستیل میخورم یه خانوم سیاه پوشی ک چادر جلو صورتش بود او ...

حتما برو...اگه رفتی منو یادت نره دعام کن

من خوابه امام ندیدم ولی چندوقت پیش خواب دیدم وسط جمعیت زنو مرد من بدونه شالم بابامو داداشم میگفتن چرا بدونه شالی من اهمیت نمیدادم یهو ینفر ک اصن ندیدمش اومد ی مقنعه سفید خیلییی زیبای بلند بهم داد ک دیدم کل تنمو پوشوند  محو زیباییش بودم فقط..

عزیزانم میشه برای براورده شدنه حاجتم صلوات بفرستین💔💔ممنون♥️

من گره ایی سخت ب زندگیم افتاده بود خیلی حالم خراب بود خواب دیدم اقایی بلند قد که از ارنج دست نداشت بقچه ایی گره زده سفید داد بهم من با انگشتام گرفتم و اون با نیرویی از ارنج هدایت کرد.... هم زمان یکی میخوند اینو: دریا تو دستاته علمدار /مدیون چشماتم علمدار... بیدار شدم بعد کلی گریه شعرو سرچ کردم واقعیت داشت و من ب طرز ناباورانه ایی حاجت روا شدم و عاشق باب الحواعج❤💔🥺😭اشک خودم در اومد دختر

من گره ایی سخت ب زندگیم افتاده بود خیلی حالم خراب بود خواب دیدم اقایی بلند قد که از ارنج دست نداشت ب ...

خداروشکر عزیزم خوش ب سعادتت