مامیالی مدیر عضویت: 1399/09/30 تعداد پست: 1298 عنوان شپش | مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 22 پست خانوما شپش افتاد سرم چکار کنم نفت بزنم ؟سس و شامپو زدم فایده نداشته 1402/04/20 | 01:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامیالی مدیر استارتر عضویت: 1399/09/30 تعداد پست: 1298 خب حداقل درمان میشی راحت میشی دیگه ... اخه شامپو فایده ندار استفاده کردم ی چیز قوی میخام خسته شدم
justnasim عضویت: 1401/10/19 تعداد پست: 2796 خب خودم ک نمیتونم شونه بزنم شونش ظریفه مسیم نیس ای بابا😑 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
aidakh عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 7405 اخه شامپو فایده ندار استفاده کردم ی چیز قوی میخام خسته شدم نمیدونم شاید کلا تو محیطم باشه واسه همونه ک ازیتت کرده
طلامطلام عضویت: 1402/03/05 تعداد پست: 6555 اخه شامپو فایده ندار استفاده کردم ی چیز قوی میخام خسته شدم همون اسپری رو بزن،شونه کن،دو ساعت رو سرت بمونه،دوباره تمدید کن،بعد برو حموم موهاتو نرم کننده بزن و شونه ریز بکش،دو سه روز تکرار کن ریشه کن میشه 👨👩👧
دانشجوفوق عضویت: 1400/07/04 تعداد پست: 2648 چن روز پشت سر هم از صبح تا شب سس مایونز رو کل موهات باشه پلاستیک بکش روش بعد روسری بپوش طوری که خفه شن.ی هفته هرروز از صبح تا شب انجام بده.من موهام بلند و پر و فر بود.نمیخواستم کوتاه کنم با این روش فقط رفت