رفتم دستشویی ببخشید ولی یبوست گرفتم جدیدا باز دفع نشد یکم هم ترسیدم کلن اومدم بیرون از دستشویی حالا چی بخورم؟ که سریع خوب بشه؟؟؟ تروخدا یچی بگین 😭کلیه های سمت راست و چپم هم درد میکنه بعضی وقتا از یبوست؟؟ خطرناکه؟ 😔یچی بگین بخورم خوب بشم انگور خوبه یا آب زیاد بخورم پشت سر هم؟؟
پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی
پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن مارو حواله نده به تاپیکای قبلی
زندگی رو سخت نگیر رفیق! دوروزه میگذره)))))): دوست دارم اونقد که لنگم باشم و اس تو پول هس(:دختر تابستانم از جنس شهریور(((((((((:یک دختر شاد و خوشحال که داره تلاش میکنه و اس ایندش)
ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨