2777
2789
عنوان

بچه ها یبوست دارم چی بخورم الان که دفع بسه بیایین لطفا 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2072 بازدید | 96 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینو دکتر تغذیه به من گفت

برگ قیسی و انجیر رو بذار توی آب از صبح تا شب بعد خودشونو آبش رو شبا قبل خواب با هم بخور هر روز تا یه مدت انجام بده....

یکی ام ظهری تاپیک زده بود گفته بود هر راهی رو امتحان کردخوب نشد بجز یه مورد که هرروز آلو میخورد و خوب شد

💔

یکی دو قاشق روغن بادام شیرین خوراکی بخور. کل روده ات رو پاکسازی میکنه. روغن رو خالی بخور

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

روش سریع روغن کرچک ولی کم بخورا با شیاف یا ساشه هاای مخصوص هست تو داروخونه گیرت میاد گیاهیم دارن

ولی بخوای هیچوقت یبوست نگیری سبزی زیاد بخور خیلی زیادا مخصوصا تره، کاهو

8تا لیوان اب 

خوردن روزی 3تا دونه الوبخارا 

عنابم هم خام بخوری هم دمنوش روزی 5تا دونه

من باردار که بودم یبوست گرفتم

الآن که سقط کردم خوب شدم

ولی تو بارداری شربت منیزیم هیدروکسید میخوردم خیلی خوب بود ولی روزی ۸ قاشق به بالاش خوبه هربار ۴ قاشق

عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️