2777
2789

سلام ..18سالمه. لطفا راهنماییم کنید

من 8ماه ب کنکور با ی پسری تو فضای مجازی اشنا شدم و اولین باره ک دارم با کسی اشنا میشم

اوایل گفتم خیلی زود میزارمش کنار و بیخیالش میشم هیچی الان از کنکورم مهمتر نیست ولی رفت و رفت تا ب خودم اومدم دیدم خیلی وابستش شدم و همو دوست داریم

چن روز پیش کنکور دادم و از عملکردم اصلا راضی نبودم چون من ذهنم درگیرش شده بود نمیتونستم درس بخونم و الان خیلی ناراحتم

شهرامون باهم5ساعت فاصله داره و تصمیم گرفتیم ببینیم همو..من اصلا تا ب حال سر قرار نرفتم

شهر من شهر کوچیکیه خیلی مواقع با فامیل و اشناها چشم تو چشم میشیم تو خیابون

میترسم تو کافه ای جایی قرار بذارم و کسی ببینه منو،یه پسر عمه هم دارم ک خیلی دوستم داره و من ازش خوشم نمیاد اونم من زیاد میبینم تو شهر🤦‍♀

خانواده ی بشدت حساس و مذهبی دارم ک اگ بفهمن اصلا زندم نمیزارن ..

ایشون ماشینشو ماه گذشته فروخته

و من الان نمیدونم چطوری همو ببینیم که کسی نبینه مارو نمیخام برام دردسر درست شه واقعا میترسم

از طرفیم نمیشه همو نبینیم..باید تکلیفمون روشن شه ببینیم میتونیم ادامه بدیم یا نه.

میترسم واقعا ..نمیدونم چیکار کنم

راه دور ازدواج نکنید بابا دختر بالا داره پایین داره زایمان داره روز سختی روز خوشی داره ب خانواده نیاز داره شهر خودتون ازدواج کنید حداقل تو شادیاتون خانوادتون کنارتون باشند

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا برام سواله ندیده و نشناخته چه‌طور درگیر عشقش شدی

خودمم نمیدونم واقعا چ حسی بهش دارم ..دیگه میگم ببینمش و تصمیممو بگیرم..الان خیلیا مجازی اشنا میشن

راستش اگه بهت برنمیخوره رک بگم

شمایی که خودت رو سال کنکور درگیر احساسات (که البته حق طبیعی هر آدمی هست ولی به وقت خودش) میکنی

نه کنکور برات مهمه و نه دانشگاه!

اصلا فکر کردی امسال که بد دادی سال بعد هم از این پسره خوشت بیاد یا نه؟!

شما هنوززز خیلی جوونی

مذهبی هم که هستین

نکن! این کارها رو نکن

خودتو دوست داشته باشی تا تکلیف درس و دانشگاه معلوم نشه خودتو درگیر نمیکنی

روزی به خودت میای که نمیتونی جبران کنی و عمرت حیف شده

📍"مشرق و مغرب اَر روم...وَر سوی آسمان شوم نیست نشانِ زندگی...تا نرسد نشانِ تو"🌼🌼🌼🌼🌼"ای گوهری از کانِ من...وی طالبِ فرمانِ من...آخر ببین احسانِ من...باشد که با ما خو کنی"  "مولانا"🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼  "کو یه قانون کو یه زندون واسه دزدای سر چاله میدون،کو یه رگبار؟ کو یه بارون ؟که بشوره ببره اینارو بیرون..ما یه عمره که می نالیم ماها چرا همیشه تو همین حالیم؟؟مارو گشتی، آخه مشتی چی می تونه باشه توی این جیبای خالیم؟؟ما یه عمره که می نالیم..همه وعده شون به ما زخم کاریه.. اینا واسه ما یادگاریه..خندمون واسه گریه زاریه!! دیوونه خونس 😅 شما سختین! شما سَدین! شما که ازتون نمی مونه ردی..باشه ما هیچ، باشه ما گیج! دورمون بزنید ولی تا یه حدی..ماها سختیم نمی سازیم، ماها فیلمای با پایان بازیم..ماها دردیم ما نیازیم..ماها مثل پول آب و برق و گازیم!!ماها دردیم ما نیازیم" متن آهنگ "زخم" فرزاد فرزین
راستش اگه بهت برنمیخوره رک بگم شمایی که خودت رو سال کنکور درگیر احساسات (که البته حق طبیعی هر آدمی ...

میدونم حق با شماست کاملا هم درست میگین ..ینی این حرفا رو بار ها به خودم گفتم ولی قلبم منطق حالیش نیست..اصلا خودمم نمیدونم چی شد که این اتفاق افتاد ولی فقط اینو میدونم که تو خیلی چیزا تفاهم نداریم باهم بازم نمیخام بپذیرم ..میگم اگ یبار ببینمش شاید واقعا ازش خوشم نیاد و راحت دل بکنم و تمومش کنم اختلاف سنیمونم خیلیه

میدونم حق با شماست کاملا هم درست میگین ..ینی این حرفا رو بار ها به خودم گفتم ولی قلبم منطق حالیش نیس ...

دوست خوبم کاملا طبیعیه ولی با خودت رو راست باش!

سنت طوری نیست که بهتر از اون دیگه نبینی

کاش با خانواده یک مسافرت بری 

گوشی رو از خودت دور نگه دار

راستی پسرها تا میفهمند دختری اونا رو به خانواده ش ترجیح داده

مثلا همینکه این پسره بفهمه دور از چشم خانواده ت

ببخشید هلاکشی که بری ببینی ش ،چنان رویی بعدا درمیاره و عاشقترت میکنه و بعد که به دستت اورد بهت سرکوفت میزنه حسابی

حرفهای امشب من برات تلخه 

ولی اگه عاقل باشی و به خودت احترام بذاری هیچوقت عجولانه خانواده ت رو به یه هفت پشت غریبه نمیفروشی

زیر بیست سال اونم سال کنکور عشق نیست

وابستگی اشتباهیه

از ما گفتن

📍"مشرق و مغرب اَر روم...وَر سوی آسمان شوم نیست نشانِ زندگی...تا نرسد نشانِ تو"🌼🌼🌼🌼🌼"ای گوهری از کانِ من...وی طالبِ فرمانِ من...آخر ببین احسانِ من...باشد که با ما خو کنی"  "مولانا"🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼  "کو یه قانون کو یه زندون واسه دزدای سر چاله میدون،کو یه رگبار؟ کو یه بارون ؟که بشوره ببره اینارو بیرون..ما یه عمره که می نالیم ماها چرا همیشه تو همین حالیم؟؟مارو گشتی، آخه مشتی چی می تونه باشه توی این جیبای خالیم؟؟ما یه عمره که می نالیم..همه وعده شون به ما زخم کاریه.. اینا واسه ما یادگاریه..خندمون واسه گریه زاریه!! دیوونه خونس 😅 شما سختین! شما سَدین! شما که ازتون نمی مونه ردی..باشه ما هیچ، باشه ما گیج! دورمون بزنید ولی تا یه حدی..ماها سختیم نمی سازیم، ماها فیلمای با پایان بازیم..ماها دردیم ما نیازیم..ماها مثل پول آب و برق و گازیم!!ماها دردیم ما نیازیم" متن آهنگ "زخم" فرزاد فرزین
دوست خوبم کاملا طبیعیه ولی با خودت رو راست باش! سنت طوری نیست که بهتر از اون دیگه نبینی کاش با خ ...

مرسی ازت. باید بشینم خوب فکر کنم و عاقلانه ترین تصمیم رو بگیرم ..