2777
2789

من میخوام فردا بگیرم میگم میشه نمره زیر ۷ رو تک ماده زد در صورتی که نمره میانگین سالیانه بالای ۱۰ باشه ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه هفت و بالای 7 رو میشه تک ماده کنی

عروس خانوما با قوم شوهر مهربون باشین✋😂. خواهر شوهرا با عروس هاتون دوست باشین☺️ این دنیا دو روزه، گذشت کن تا خدا هم ازت بگذره. جاری های محترممممم انقد حسودی همو نکنید😆دیگه چیزی به ذهنم نرسید تا نصیحتی دوباره به درود🌹
ممنون آخه یه نفر اینجا گفت نمره ۶و۷۵ گرفته براش تک ماده نزدن بهش گفتن نمیشه باید بالای ۷ باشه  ...

نه برو بزن من ریاضی نمره سالانه شد ۱۰ نهایی شد ۱و نیم میخوام بزنم تبصره دوتا رو میتونی بزنی حتی اگه نمره سالانه بین ۷ تا ۱۰ باشه باید حتما بزنی تبصره 

نه برو بزن من ریاضی نمره سالانه شد ۱۰ نهایی شد ۱و نیم میخوام بزنم تبصره دوتا رو میتونی بزنی حت ...

من هنوز کارنامه نگرفتم عزیزم فردا میرم میگیرم ممنون پس میشه خیالم راحت ؟ 

خب چرا بقیه میگن میشه ؟ دوازدهمی هستی؟ 

نمره سالانه حتما باید از 7 بالاتر باشه تا بزنی. 

عروس خانوما با قوم شوهر مهربون باشین✋😂. خواهر شوهرا با عروس هاتون دوست باشین☺️ این دنیا دو روزه، گذشت کن تا خدا هم ازت بگذره. جاری های محترممممم انقد حسودی همو نکنید😆دیگه چیزی به ذهنم نرسید تا نصیحتی دوباره به درود🌹
خب چرا بقیه میگن میشه ؟ دوازدهمی هستی؟ 

آره دوازدهمی هستم