2777
2789
عنوان

دوازدهمیایی امروز کارنامه نهایی گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 1986 بازدید | 93 پست
ب من ۱۲ خانومم گفت اعتراض نزنید کمتر میدن

نه بابا اعتراض میزدی من مدیرمون گفت اعتراض بزنید اگه حتی کمتر باشه همون نمره قبلی رو میدن چون سلامت خیلی بد نمره دادن به نظرم برو اعتراض بزن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا اعتراض میزدی من مدیرمون گفت اعتراض بزنید اگه حتی کمتر باشه همون نمره قبلی رو میدن چون ...

عجیبه

خانوم من گفت قبلیو نمیدن اگه کمتر بشی کمتررو میدن همون گفت شاید مصحح قبلی با انصاف بوده اینکی کمتر بده

با این اوصاف فردا میرم اعتراض بزنم پس

نه برو بزن من ریاضی نمره سالانه شد ۱۰ نهایی شد ۱و نیم میخوام بزنم تبصره دوتا رو میتونی بزنی حت ...

من گسسته هندسه حسابان این بلا سرم اومد در حالی که من مو به مو نوشتم 

یک نفر ریاضی ۱۸/۵ شده  زیست ۱۸  شیمی ۱۹ فیزیک ۱۹/۵  ادبیات ۱۹/۲۵  دینی ۱۶/۵ ...

والا این سایت  رو نگاه نکن

دختردایی های من یکیشون سمپاد یکیشون شاهد فکر کنم هردو تمام نمره هاشون بالای ۱۸ و نیم بود (البته سمپادیه سلامت رو ۱۶ شده بود ) با این حال ناراحت بودن چون تمام دوستاشون نمره های بهتر گرفته بودن 

یعنی میخوام بگم تاثیر منفی هم میتونه داشته باشه حتی چون خیلی ها نمره های بهتر گرفتن 

🍦🌸
این بنده خدا که میگم درسخووون بوده  توقع بالای ۱۹ بوده ازش

من زبانم عالیه کنکور تخصصی دادم تو پاسخنامه خودشونم چک کردم غلط نداشتم با اینکه تو سوالای ریدینگشون مشکل داشتن خودشون