2777
2789
عنوان

بیاید حرف بزنیم

77 بازدید | 5 پست

خیلی حالم گرفته نه جایی هست ک برم ..ن پول مسافرت رفتن .الان چند ساله که متاهلم همینجوره دلم دیگه مرده.مث خودم 😔😔نمی‌دونم اینهمه آدم دو سه ماهی یه بار میرن آبوهوا تازه میکنن لامصب من تا بالاشهرخودمونم نبردتم هنوز این چن سال .همش نداره همش سختی .نون خوردنم ب زوره‌ .هرکاری کردم طلاهاموفروختم ماشین خرید .دیگه باید چیکار میکردم ک نکردم؟ آخرشم کی قدر میدونه؟کی میبینه؟همش خونه رو برق میندازم برا کی؟تو فکرشو بکن هفته ای یه بار هم آسمون رو نمی‌بینم .خونه هم کیپه.قبلش چ سختی ها کشیدم من.مگه چن سالمه خودش همش باشگاه و بیرون.والا من هیچ که.میگه خونه عمه ای خاله ای ببرمت میگمش من کسیو ندارم جدا کسیو ندارم.ازوقتی عروسی کردم هیچکس ب خانه من نیومده زنگی هم بهم نزده کسی.برا کی من مهم هستم؟چندین بار میخواستم خودمو بکشم راحت بشم..تموم لباسایی ک دارم از مجردیمه.شوهرم بعد از سه سال یه شال برام خرید..اونم بخاطر اینکه شال کهنه ام از سرم میوفتاد.چون از سرم میوفته خرید .حسرت ب دلم مونده یکبار موهامو برم آرایشگاه رنگ کنم .مث همین دخترا یخودم برسم .ولی کو پول؟پول ب زور میاریم برنج و گوشت می‌خریم ک نمی‌ریم از گرسنگی دلم پره جدا.من یه دختر امروزی ام ولی شوهرم اصلا مث خودم نیستتت .همش تنهام و می‌خوابم دیگه هیچی بجز خوابو دوس ندارم 

اسی ببخشید شرمندم

تاپیک اخرم گزارس بزنید ممنون

سلام من نیکام/:❤️🫂مشاور یا روانشناش نیستم ولی میتونم مثل یک دوست زمانی که ناراحتی.دلتنگی.مشکل داری. دلت گرفته. و هرمشکل دیگه ای یا درخواست دوستی بدی یا تاپیک بزنی تگم کنی⭐️تا کمکت کنم. لطفا اگر کاربری اینجا روح روانش بیماره تاپیک میزنه از دلتنگی هاش مینویسه یک خواهری رو میخواد تا راهنماییش کنه منو تو تاپیکش تگ کنید یا حتی اگه خودتون دچار چنین مشکلی شدین‌♡من دوست ندارم هیچ دختر جوونی دل شکسته باشه. برای ارامش دلش هم واسش تاپیک میزنم بالای هزار تا صلوات مهمانش میکنم🙂🫂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر مردم ناراحتن . زندگی سخته .

خدایا به دادمون برسه کشورمون داره نابود میشه از ناراحتی و افسردگی

زندگی رو سخت نگیر رفیق! دوروزه میگذره)))))):  دوست دارم اونقد که لنگم باشم و اس تو پول هس(:دختر تابستانم از جنس شهریور(((((((((: یک دختر شاد و خوشحال که داره تلاش میکنه و اس ایندش) 

نداری واقعا سخته...😔 زندگیا واقعا سخت شده ... دوس ندارم حرفای مسخره کلیشه ای بزنم چون با واقعیت رو به روایم... قربون خدا برم نمیگم ناشکرم ولی چرا بین آدما انقد عدالت کمه ب یکی انقد داده ک نمیدونه چجور خرج کنه یکی هم این خوشی های کوچیک بشه آرزو... راست میگی بلاخره تو جوونی دوس داری این خوشی هارو بکنی...