خودم یبار دیدم تو یه قلعه ام (مثل مال هری پاتر) داشتم داخل تونل میدویدم کنارم یه عالمه دختر دیگم بود نمیدونستم رابطمون چی بود ولی خیلی گرم و صمیمی به نظر میرسیدیم هممون لباس خواب سفید (از اونایی که تو فیلم خارجیا میپوشن )پوشیده بودیم همه لبخند میزدن نگاه هامون به همدیگه خیلی معنا دار بود احساس گرمی که وقتی موهام با هر گامم تو آسمون مواج میشد و سبکی که انگار مثل پر بودم برام تازه بود حس میکردم اگه اراده کنم میتونم پرواز کنم تونل وصل میشد به یه پل پلی باریک که انگار انتهایی نداشت همون جا بود که یه لحظه مکث کردم آدمای اطرافم به سرعت و با صورت هایی که بیخیالی و لبخند ازشون میبارید انگاربه سمت خوشبختی میرفتن اطراف پل رو آب گرفته بود همه جا تاریک بود اما کل آسمون با فانوس های زرد رنگ شده بود میتونم بگم اون لحظه بیشتر از هر لحظه ای قلبم فشرده شد و زنده ترین خودم بودم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خواب دیدم که توی حیاط مادر شوهرم دارن ساز و تنبک میزنن با یه آهنگ محلی می خونن ومن درحال رقص ،چند روز بعد مادر شوهرم مرد ،تعبیر خواب عروسی با عزا تموم شد