دختر_متولد_ماه_دی مدیر عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 1694 عنوان علت شوری چشم؟ | مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 18 پست به نظرتون بخاطر نیت بد یه ادمه که چشماش شور میشه یا خواست خداست و نیرویی هست که خداتوی وجود اون ادم گذاشته؟ 1402/04/19 | 20:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عسل،بانو۶۰۸۰ عضویت: 1402/01/07 تعداد پست: 3290 شورى چشم همان انرژى منفى هست كه فردباحسادت به شماميده اینجوری نیست توانایی بیش از حده که فرد در جهت مثبت هنوز ازش استفاده نکرده 🌼اللهم عجل لولیک الفرج🌼
دختر_متولد_ماه_دی مدیر استارتر عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 1694 این قابلیت دست خود آدم نیست هر چی که هست ،اگه اینطور بود همه خود خواسته با اشعه چشمشون اون کسی رو که ... اره قطعا خودخواسته نیست
khanoome_dadgar عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 4520 اینجوری نیست توانایی بیش از حده که فرد در جهت مثبت هنوز ازش استفاده نکرده ميتونيدقبول نكنيداما ناخواسته پستتون تأييد پستم بود نظرهرشخصى محترمه ونظرات فرق دارن نظرشماهم همينطور اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹 توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️
عسل،بانو۶۰۸۰ عضویت: 1402/01/07 تعداد پست: 3290 ميتونيدقبول نكنيداما ناخواسته پستتون تأييد پستم بود نظرهرشخصى محترمه ونظرات فرق دارن نظرشماهم ... من چیزیو گفتم که دربارش تحقیق کردم قطعا تحمیلش نکردم.و اینکه شما راجع به چیزی نظر دادی که من هم در دایرش قرار میگرفتم و گفتم حداقل از سمت شخصِ من عامل این اتفاق حسادت نبوده.در هر حال نظرتون محترم. 🌼اللهم عجل لولیک الفرج🌼