2777
2789

انرژی منفیه ک انتقال میده

https://chat.whatsapp.com/K1njmCPNUFm7FkgKBS2RvV?mode=ems_copy_t.              💚نماز شب اول قبر برای عزیزانتون میخونم تگم کنید💚🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این خرافاته؟🙄

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

شورى چشم همان انرژى منفى هست كه فردباحسادت به شماميده

اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹                                       توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️

وای من یه دوست داشتم براش تا از یه چیزی میگفتم همون لحظه اون چیز کلا مابود میشد

بیچاره دست خودشم نبودا خیلی آدم مهربونی بود ولی چشماش😑😐😐

یعنی یادمه عکس دمپایی فرستادم براش همون لحظه همزمان قهوه و غذارو دمپاییم برگشت رو قسمت پارچه ای سفید

♡~God knows the best
بخاطر حسادت

اصلا اینطور نیست من بچه خودمم چشم میکنم و به احدی هم حسادت نمیکنم اما با هر تعریفی که از ته دل و با خیرخواهی هست یه اتفاقی بعدش میوفته،من حتی الان بگم چقدر پوستم خوب شده فرداش یه جوش نوک بینیم میزنه

اصلا اینطور نیست من بچه خودمم چشم میکنم و به احدی هم حسادت نمیکنم اما با هر تعریفی که از ته دل و با ...

شاید دو نوع باشه، خیلیا رو شنیدم چشمشون برا خودشون یا عزیزانشون شوره، نمیشه بگیم طرف ب خودش حسادت میکنه، ولی ادم میشناسم خیلی حسوده و علنا حسادتش رو بروز میده و چشمشم خیلی شوره 

به خاطر نیرو هست و شنیدم از این نیرو میشه در جهات خیلی خوبی هم استفاده کرد اتفاقا همچین فردی داری نیروی فوق العاده زیادیه

منم واقعا ناخودآگاه چشمم خیلی شوره اصلا نیت بدی ندارم اصلا دست خودم نیست

خودمم از خودم یه جاهایی میترسم😶😕

🌼اللهم عجل لولیک الفرج🌼

شاید دو نوع باشه، خیلیا رو شنیدم چشمشون برا خودشون یا عزیزانشون شوره، نمیشه بگیم طرف ب خودش حسادت می ...

این قابلیت دست خود آدم نیست هر چی که هست ،اگه اینطور بود همه خود خواسته با اشعه چشمشون اون کسی رو که ازش بدشون میاد نابود میکردند