2777
2789
عنوان

چرا هر روز که میگذره هاله بی بی چک جدید کمرنگ تر میشه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2769 بازدید | 60 پست

چندروز از موعدت گذشته؟

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا تند تند نزن استرسم نداشته باش اصن دو سه روز صبر کن صبح ناشتا بزن علاعم چی داری

حالت تهوع داشتم،دل درد،کمر درد،تیر کشیدن زیر شکم،نفخ،روزای اول همه دندونام درد میکرد،الان پاهام درد می‌کنه،عطش شدید داشتم که کمتر شده،عطشم یجوری بود که هرچی آب میخوردم برطرف نمیشد! ولی الان خیلی کمتر شدن علائمَم،تقریبا دل دردش مونده با تیر کشیدن زیر شکم و پا دردم

اللهم عجل لولیک الفرج🌹خدایا شکرت که ایران به دنیا اومدم
حالت تهوع داشتم،دل درد،کمر درد،تیر کشیدن زیر شکم،نفخ،روزای اول همه دندونام درد میکرد،الان پاهام درد ...

بنظرم برو ازمایش بده همه علاعمو‌داری احتماله اینم هست بیبیت خراب باشه یا مارک معتبر نباشه 

عزیزانم میشه برای براورده شدنه حاجتم صلوات بفرستین💔💔ممنون♥️
عکس بفرست از بی بی 

از امروزی فایده نداره بفرستم چون خودم هم به زور می بینمش،ولی یه عکس دارم واسه بی بی روز دومه

https://s8.uupload.ir/files/img_۲۰۲۳۰۷۰۶_۱۱۱۱۴۲_fei0.jpg

مطمئن نیستم گلم! بی بی ها با تاخیر هاله میندازن،بعضیاشونم که منفی میشه کلا! ولی اونایی که هاله انداخ ...

خودتو اذیت نکن برو آز بده به محض اینکه بی بی مثبت نشون بده ازمایشم اکی ...خودتو اذیت نگن بگی باردارم یانه ازمایش بدی نتیجه بهتر مشخص میشه

نمی‌دونم گلم،چند ماه یبار پریود میشم،اصلا زمان مشخصی نداره

عزیزم منم اینجا ی بار دوتا بی بی گذاشتم ی خط‌هایی داشت گفتن حامله ای مبارک باشه بتا هم دادم منفی بود آخرم پروژسترون زدم وشدم،من پریودم منظمه ولی خیلی کم اینجوری پیش میاد.گول هاله های بی بی رو نخور بعضیاش خط تبخیر خوده بی بی،بعدم باید همون چند دقیقه اول بیفته زیر۵دیقه،درغیراینصورت اشتباهه,اینو دکترم گفت

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
صبح ناشتا یدونه بزن تکلیفت معلوم شه خب

یدونه خریدم برای فردا! ان شاءلله صبح میزنم ببینم چی میشه! میترسم از اینایی باشم که بی بی بارداریشونو نشون نمیده! چون کسی رو میشناسم که تا دو ماهگیش بی بی هاش منفی میشده!

منم قبلا سابقه نداشت بی بیم هاله بندازه حتی ده ساعت بعد

بنظرم برو ازمایش بده همه علاعمو‌داری احتماله اینم هست بیبیت خراب باشه یا مارک معتبر نباشه 

پونزده تا بی بی استفاده کردم توی پنج روز😑 که سه موردش روژان،مدیکور و یونی تست بوده!

یدونه خریدم برای فردا! ان شاءلله صبح میزنم ببینم چی میشه! میترسم از اینایی باشم که بی بی بارداریشونو ...

ب احتمال زیاد مثبته فردا ناشتا بزن هر چی بشه صددرصد درسته، چون اگه قرار بود نشون نده هاله هم نمینداخت

‌‌ زندگی  هیچوقت آسون­تر نمیشه، تو قوی­‌تر  ‌شو...!️