2777
2789
عنوان

هیچ وقت هیچ وقت نرید توی برج زندگی کنید😫

| مشاهده متن کامل بحث + 4791 بازدید | 58 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چهارصد برجی شیش تومن

خیلی مناسبه 

ما ارومیه ایم ،بخوایی یک آپارتمان خوب قبلش یک چهارصد و پونصد و ماهی دو سه تومن

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

یعنی تو سرویس جوش شیرین بریزیم خوب میشه؟؟

من مداوم در حال شستن و جرمگیری بودم اوایل الان یسال شده خونه اصلا اون خونه قبلی نیست بخدا روز اولی که امدم سرویس سرامیکاش طوسیه رنگ روشویی و .. با سرامیکا فرقی نداشت بس کثیف بود  سوسکا از سرو کول هم دیگه بالا میرفتن تا ب عمرم سوسک ندیده بودم تو خونه و سرویس انقد شستم اینا الان یدونه مورچه ام پیدا نمیشه  اطراف لوله های فاضلابو کیپ کن از این دستگاه اسپری ها که خودشون میزنن بگیر پنجررو باز بزار هوای خونه هی عوض شه  واسه بوی بد فاضلاب جوش شیرینو سرکه و مایع لباسشویی قاطی کن بریز هی ۲۰ دقه بمونه اب جوش بریز ب مرور بهتر میشه

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره
راست میگی؟مرسی عزیزم،واسه سرویس راه حلی نداری؟

آره عزیزم چون اینا چفت نیستن با کوچکترین ریدنی😅بو میپیچه..

.واسه بوی سرویس تو راه آبش و گوشه ها نرم کننده ی لطیف رو من امتحان کرد عالی بود..با آب قاطی میکنم و میریزم..فقط،حواست باشه سُر نخوری😁

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
من مداوم در حال شستن و جرمگیری بودم اوایل الان یسال شده خونه اصلا اون خونه قبلی نیست بخدا روز اولی ک ...

مرسی عزیز دلم ممنونم

خدای مهربون هر چیزی رو تو بهترین زمان و مکان ممکن برامون مقدر میکنه،خدایا شکرت بابت همه چیز😘
آره عزیزم چون اینا چفت نیستن با کوچکترین ریدنی😅بو میپیچه.. .واسه بوی سرویس تو راه آبش و گوشه ها نر ...

مرسی عزیزم فدات

خدای مهربون هر چیزی رو تو بهترین زمان و مکان ممکن برامون مقدر میکنه،خدایا شکرت بابت همه چیز😘

ببخش بهت پیام دادم نتونستم اسمتو تگ کنم ♥️🙏🏻خوشحال میشم بیاین ضرر نمیکنی🌸🌸🌸

فیلمو عکس غذاهام با دستور

ترفند خونه داری و فیلماش

تربیت فرزند تجربم و بازی♥️

عکسها و سوالای شما

چالش و رای گیری برنده چالش بعدو میزاره✅ 💓

پنجشنبه ها معرفی ماسک صورت🌺

https://eitaa.com/rozmareham

لینکو نگه دار بعد باز کردن بزن

برای سلامتی بچه هام دعا کنین

سلام میشه بپرسید سر و صدای واحد ها و طبقه بالایی نمیاد؟ چون اونجا خیلی خیلی تراکم واحد ها زیاده.ممنو ...

نه عزیزم اصلا صدا نمیاد ،با اینکه همسایه هاش بچه کوچیک داره

تنها تکرار من دوستت دارم 😘😘
دور تا دور خروجی های فاضلاب (سینک لباس شویی طرفشویی روشوییی)رو دستمال یا اَبره پر کن بعد چسب۵سانتی ب ...

افرین....هر چیزی راه حل داره من خودم ساکن برج هستم چند ساله عااالی حرف نداره امکانات بیست آسانسورها مرتب در حال کار ۴ لاین اسانسور. امنیت بالا ویو باز ....شهرک خرازی با عایق بندی و فاصله زیاده واحدها از هم مانع از ایجاد صدا شده سگوووت کامل و شب های آرام و رویایی.....

سلام میشه بپرسید سر و صدای واحد ها و طبقه بالایی نمیاد؟ چون اونجا خیلی خیلی تراکم واحد ها زیاده.ممنو ...

به هیچ عنوان ....پنجره ها دو جداره که وقتی بسته میشه اصلا از بیرون شما صدایی رو نداری و دیوارهای مشترک هم خیلی کم هست و بین واحد ها عایق گیری عالی انجام شده و سقف کاذب ۷۰سانتی داره که از بالا و پایین هم صدایی نمیاد واقعا