2777
2789
عنوان

هیچ وقت هیچ وقت نرید توی برج زندگی کنید😫

| مشاهده متن کامل بحث + 4791 بازدید | 58 پست

من خودم معماری خوندم و همیشه ب همه میگم برج نرید...

چون بالاخره مستهلک میشه و ایراداتش معلوم میشه...

متاسفانه در کشور ما تعمیر و نگهداری ساختمان رو اهمیت نمیدن حتی خونه ۴ طبقه هم ممکنه همین مشکلات رو داشته باشه... مردم پول برای تعمیر و نگهداری نمیدن نهایتش صاحبخونه یه رنگ کنه 

غرب تهران

دور تا دور خروجی های فاضلاب (سینک لباس شویی طرفشویی روشوییی)رو دستمال یا اَبره پر کن بعد چسب۵سانتی بزن...البته قبلش تو این راه ها دیتول یا داتیس بریز...

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم برج که اصلا این شرایط ها رو نداره

فکر میکنم منظور تون مجتمع یا آپارتمان های کوچیک باشه

میتونین شکایت کنین اگر آب غیر آشامیدنی رو به عنوان آب شرب به لوله کشی ها هدایت کردن 

جرم سنگینی محسوب میشه 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 
من تو برج بودم عالی بود  ،شانس شماست

منم فکر میکردم راحت و خوبه ولی به غلط کردن افتادم

خدای مهربون هر چیزی رو تو بهترین زمان و مکان ممکن برامون مقدر میکنه،خدایا شکرت بابت همه چیز😘
عزیزم برج که اصلا این شرایط ها رو نداره فکر میکنم منظور تون مجتمع یا آپارتمان های کوچیک باشه می ...

نه عزیزم سی طبقه هست،نوسازه،تازه برای نیروی زمینیه

خدای مهربون هر چیزی رو تو بهترین زمان و مکان ممکن برامون مقدر میکنه،خدایا شکرت بابت همه چیز😘

کلا آپارتمان نشینی دردسر خودش داره ولی اگه با صداگبر و سیستم امنیتی بسازن و جوری بسازن ک همسایه راحت بتونه هر ساعتی راحت بره حموم و صدای  آبش نره خونه همسایه هر چقدر دلش خواست جیغ بزنه تا خالی یشه ولی صدا نرفت خونه همسایه خیلی خوب میشه 

و حتی فرهنگ آپارتمان نشینی هم همه یاد بگیرن 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
دور تا دور خروجی های فاضلاب (سینک لباس شویی طرفشویی روشوییی)رو دستمال یا اَبره پر کن بعد چسب۵سانتی ب ...

راست میگی؟مرسی عزیزم،واسه سرویس راه حلی نداری؟

خونه قدیمی ساخته منم اوایل که امدم خونم ویلایه بوی بد فاضلاب داغون بود سوسک تو خونه خونه اصلا بوی چربی میداد بس که مستاجر قبلی کثیف بود لوله هارو عوض کردیم انقد جوش شیرینو سرکه ریختم الان اصلا بوی فاضلاب نمیاد 

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره
خونه قدیمی ساخته منم اوایل که امدم خونم ویلایه بوی بد فاضلاب داغون بود سوسک تو خونه خونه اصلا بوی چر ...

یعنی تو سرویس جوش شیرین بریزیم خوب میشه؟؟