2777
2789
عنوان

کورتاژ کنم یا نه

351 بازدید | 14 پست

سلام خانوما کمکم کتید من سقط داشتم ۹روز پیش ۳۳میلی بقایا دارم تو سونو گفتن حالا دکتر قرص داده استفاده کنم اگه برطرف نشد کورتاژ کنم تروخدا یه راه حل بدین که اساسی باشه از کورتاژ میترسم میگن نازایی میاره هزینشم۱۳میلیونه😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفم برای اینکه سقط رو تجربه کردی انشالله زود حالت خوب بشه .منم تجربه سقط داشتم بقایا هم داشتم نگران نباش معمولا با قرص دفع میشه پیاده روی هم موثره .اگر هم نشد از کورتاژ نترس اتفاقا با کورتاژ سریعتر خونریزیت بند میاد با قرص بعدش خونریزی ادامه دار میشه ،هیچ خطری نداره نازایی هم نمیاره 

شادزی 
متاسفم برای اینکه سقط رو تجربه کردی انشالله زود حالت خوب بشه .منم تجربه سقط داشتم بقایا هم داشتم نگر ...

ممنون گلم خیلی سخته انشالله برای هیچ کس اتفاق نیوفته 

سه ماه پیش شدم بدون هیچ درد و مشکلی الانم خدا بخواد میخوام اقدام کنم واسه بارداری البته من بیهوش شدم ...

خصوصی رفتی یا دولتی چقدر شد هزینش ب من گفت میتونی بری دولتی ولی من خصوصی هستم ۱۳میگیزم

ممنونم عزیزم از دلگرمیت ‌کمکت انشاالله هرچی از خدا میخای بهت بده 

ممنون گلم منم به شدت میترسیدم از کورتاژ اون لحظه که پرستار اومد گفت باید کورتاژ بشی دنیا رو سرم خراب شد ولی خیییلی راحت تر از چیزی بود که فکر میکردم