2777
2789

چون اهل سوپ نیستن من به تنهایی درست نکردم 

الان مریض شدم باید بخورم ! جو پرک بگیرم ؟ یا جو تنها ؟؟ سر در نمیارم با کدوم خوشمزه اس؟

هر شب سقط یک آرزو در دل ....💔

برای جو الان دیره 

جو پرک بگیر

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم پیاز داغ درست کن و رب بزن یه مقدار گوشت مرغ و عدس و سبزی سوپی حالا جعفری یا هر سبزی آشی که استفاده میکنی سیب زمینی و هویجم یا ریز خورد کن یا رنده بزن و اضافه کن بعدشم بزار با آب خوب پخته شده آخرای پخت داخلش ورمیشل یا همون رشته سوپی بزن نمک و فلفلشو اندازه کنو آب لیمو به اندازه ای که خودت خوشت میاد بریز و تمام نوش جونت!

منوجو پوست کنده میگیرم،جو پوست کنده با هویج نگینی و سیب زمینی و پیاز نگینی ،فلفل دلمه رنگی، گوجه رنده میزنم ،فصل شلغم باشه هم توش میریزم که الان پیدا نمیشه ،اینارو یجا میزارم بپزه بعد تو یه ظرف دیگه گردن و سینه مرغ نیمپز که اب سیاهش بره بعد میارم بیرون ریش ریش میکنم میریزم تو مواد سوپ ، یخورده گذشت یه کو چولو ربع آخرای سوپ توش جعفری خورد شده میریزم و یه ربع یا ۲۰ دقیقه بعد خاموش میکنم و یه قاشق آب لیمو اگه دوست داری ،اینم بگم وقتی مررغو ریش کردم ریختم تو مواد سوپ نمک و فلفل و زردچوپه میزنم.من پون ورمیشل دوست ندارم نمیربزم

عزیزم پیاز داغ درست کن و رب بزن یه مقدار گوشت مرغ و عدس و سبزی سوپی حالا جعفری یا هر سبزی آشی که است ...

مرسی عزیزم 🙏🌺🌺 

من فکر میکردم پیاز و نباید سرخ کرد

منوجو پوست کنده میگیرم،جو پوست کنده با هویج نگینی و سیب زمینی و پیاز نگینی ،فلفل دلمه رنگی، گوجه رند ...

به به واقعا دلم خواست میرم موادشو میخرم 

مرسی عزیزم 🙏♥️🌺🙏🙏 

فقط پیاز سرخ کنم یا نه مهم نیست ؟

مرسی عزیزم 🙏🌺🌺  من فکر میکردم پیاز و نباید سرخ کرد

من سوپو اینطوری درست می‌کنم و اونو از مادرم یاد گرفتم و اضافه کردن سیب زمینی رو از مادر شوهرم خیلی دوسش دارم خوشمزه است امتحانش کن انشالله زودتر سلامتیتو به دست بیاری

من سوپو اینطوری درست می‌کنم و اونو از مادرم یاد گرفتم و اضافه کردن سیب زمینی رو از مادر شوهرم خیلی د ...

مرسی عزیزم با این توضیحاتی که دادین بدجور هوس سوپ کردم 🌺ممنون بابت دعا ،خیر ببینی

به به واقعا دلم خواست میرم موادشو میخرم  مرسی عزیزم 🙏♥️🌺🙏🙏  فقط پیاز سرخ کنم یا نه م ...

راستش من سرخ نمیکنم همه رو باهم میزارم بپزه،و جون رنگی میشه من خیلی دوسش دارم،هویجو دلمه های رنگی بهش رنگ میدن ،قارچم داستی ورقه کن بریز