شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم پیاز داغ درست کن و رب بزن یه مقدار گوشت مرغ و عدس و سبزی سوپی حالا جعفری یا هر سبزی آشی که استفاده میکنی سیب زمینی و هویجم یا ریز خورد کن یا رنده بزن و اضافه کن بعدشم بزار با آب خوب پخته شده آخرای پخت داخلش ورمیشل یا همون رشته سوپی بزن نمک و فلفلشو اندازه کنو آب لیمو به اندازه ای که خودت خوشت میاد بریز و تمام نوش جونت!
منوجو پوست کنده میگیرم،جو پوست کنده با هویج نگینی و سیب زمینی و پیاز نگینی ،فلفل دلمه رنگی، گوجه رنده میزنم ،فصل شلغم باشه هم توش میریزم که الان پیدا نمیشه ،اینارو یجا میزارم بپزه بعد تو یه ظرف دیگه گردن و سینه مرغ نیمپز که اب سیاهش بره بعد میارم بیرون ریش ریش میکنم میریزم تو مواد سوپ ، یخورده گذشت یه کو چولو ربع آخرای سوپ توش جعفری خورد شده میریزم و یه ربع یا ۲۰ دقیقه بعد خاموش میکنم و یه قاشق آب لیمو اگه دوست داری ،اینم بگم وقتی مررغو ریش کردم ریختم تو مواد سوپ نمک و فلفل و زردچوپه میزنم.من پون ورمیشل دوست ندارم نمیربزم
من سوپو اینطوری درست میکنم و اونو از مادرم یاد گرفتم و اضافه کردن سیب زمینی رو از مادر شوهرم خیلی دوسش دارم خوشمزه است امتحانش کن انشالله زودتر سلامتیتو به دست بیاری