2777
2789

سلام خانومایی که لاغرن وارزوی چاقی دارن بیاین درکنارهم باکالری شماری چاق بشیم اگه خواستین درخواست دوستی بدین وشماره تونوبذاریدکه واردگروهتون کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بگی چجوری

همراه یه گروه شروع کردم

یه نرم افزار که مقدار کالریای هر خوراکی رو نشونمون میده نصب کردیم مثل مانکن یابشقاب

هرروز هرچقددد زیاد تا میتونستیم میخوردیم. هرچی که دوست داشتیم. صبحانه نهار شام و ۳ تا میان وعده ی صبح و عصر و اخرشب..

سعی میکردیم توی هرروز کالری مونو به ۳۵۰۰ تا ۴۰۰۰ برسونیم. با هم رقابت میکردیم و مسابقه میدادیم. عکسای خوراکیامونو میذاشتیم..

من از،وقتی کالریای مصرفی مو شمردم تازه فهمیدم که قبلا روزی ۵۰۰ کالری هم نمیخوردم.

خلاصه کنم که من حدود چهارماه با گروه پیش رفتم وبچه های دیگه دونه دونه هر قاشق از هرچیزی که میخوردن رومی شمردن و کالریشونوحساب می کردن من خودم چون یه کم تنبلم وکالریموزیردوهزارمیزدم ۸کیلو وزن اضافه کردم یعنی طی چهار ماه تونستم به این وزن برسم از۴۲به۵۰رسیدم اما اونایی که اراده شون قوی تربودزودتر به وزن هدفشون رسیدن

و فهمیدم چاق شدن و لاغر شدن فقط،و فقط به میزان کالری مصرفی بستگی داره.. نه قرص و پودر

همراه یه گروه شروع کردم یه نرم افزار که مقدار کالریای هر خوراکی رو نشونمون میده نصب کردیم مثل ما ...

عزیزم من  bmr رو محاسبه کردم  نوشته بود کالری مورد نیاز بدن 1801 هست بعد برای افزایش یک کیلو در هفته 2801 کالری لازمه 

سر در نمیارم زیاد یعنی چی