2777
2789
عنوان

پنج ماهه خواهرم فوت شده

1086 بازدید | 20 پست

سلام پنج ماهه خواهرم به علت بیماری توی ۲۹ سالگی فوت شده تازه عروس بود

منم اون موقع تازه زایمان کرده بودم حالم داغون بود

اصلا نمیتونم داغش کهنه کنم 

نگاهم کنی اصلا غمی ندارم میگم میخندم لباس میخرم اهنگ میزارم خرید میرم مهمونی میرم ولی تا تنها میشم یا تا اسم خواهرم میاد یا یادش می افتم یهو فرو میریزم میزنم زیر گریه

کادوهایی ک برا بچم خریده

قربون صدقه هاش برای دخترم

دلم برای صورت ماهش تنگ شده

گاهی فک میکنم صدام میکنه هی دنبالش میگردم نیست

خیرات میدم سرخاکش میرم قران میخونم 

ولی دلم اشوبه 

بابام که مرد انقدر حالم بد نشد با اینکه خیلی دوستش داشتم

شوهرم خسته شده اوایل دلداری میداد حالا فقط سکوت میکنه حق داره

چیکار کنم اروم بشم

من آنچه شرط بلاغ است با تو می گویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برنامه زندگی پس از زندگی دیدی؟

من از وقتی دیدم خیلی نظرم راجب مرگ عوض شده

خواهرت اونجا داره زندگی میکنه و اگر اذیت کنی خودت میفهمه و اونم اذیت میشه

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

خدارحمتشون کنه 

عزیزم جریان اون دعایی که پیدا کردین ب کجا رسید؟ 

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤
برنامه زندگی پس از زندگی دیدی؟ من از وقتی دیدم خیلی نظرم راجب مرگ عوض شده خواهرت اونجا داره زندگی ...

یکی دو قسمت دیدم 

همه اینارو میدونم ولی بازم برای امید به زندگیش برای ارزوهاش برای وجودش دلم‌ خونه

چقدر ارزو داشت چقدر امید داشت همش رفت زیرخاک

خدارحمتشون کنه  عزیزم جریان اون دعایی که پیدا کردین ب کجا رسید؟

عزیز زنگ زدیم گفتن بندازین دور خرافاته بعد گفتن ایه الکرسی بخونین صدقه بدین خیرات بدین اصلا دنبال باطل کردن و اینا نباشین فقط توکل کنین

عزیز زنگ زدیم گفتن بندازین دور خرافاته بعد گفتن ایه الکرسی بخونین صدقه بدین خیرات بدین اصلا دنبال با ...

خوب کردین 

این چیزا رو ادم نباید وارد زندگیش کنه 

خدا حواسش به هممون هست 🌸

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤
یکی دو قسمت دیدم  همه اینارو میدونم ولی بازم برای امید به زندگیش برای ارزوهاش برای وجودش دلم‌ ...

خدا صبرت بده، داغ جوون خیلی سخته ولی همه میمیرن و فقط خواهر شما تازه عروس جوانمرگ نبوده و نخواهد بود، ذات دنیا همینه، زیبا و نامهربان و نامرد براش قرآن بخون هر وقت یادش میفتی صلوات بفرست الهی که اروم بشی