2777
2789

من حدود نه ماهه ک عقدم اول نامزد بودیم سه ماهه عقدیم همسرم با مامان باباش اومدن شهرمون خالم و شوهرخالمم اومدن قرار شد صبش بزنبم بیرون 🥺من ب مامانو خالم گفتم تو ماشین بابایی باشبد تا با همسرم تنها باشم یکسری صحبتا داشتم ک فقط رو در رو میشد بزنیم راهمون دوره 

خلاصه ،وقتی رسیدیم دیدیم ماشین پدرم پشت سرمون نیست،زنگ زدیم که از این راه بیاید اون روستاعه که رسیدیم خط موبایلا رفت ما گفتیم ختما میان تا ابششار ماشینو زدیم تو باغ پارکینگه رفتبم ابشار وقتی برگشتیم پدر شوهرمو دیدیم اوند دنبالمون گف همه دنبالتونن 

وای رفتم دیدم بابام عصبانی فک کرده بود محمد منو بردع شهر شون  و هزار حرف جفنگ بم میگه لاس خانم میخای لاس بزنی اتیشکی ابروم کلا رفت  دیگه جلو پذر شوهر مادرشوهرمم محل بم نمیده مادر شوهرم دلش برام سوخت خیلی داغونم خیلی تورو خدا دعام کنید

شفای همه ی مریضا صلوات

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگه بعش بگو دیگه نیاد اینجا عروسیم کردی نیا نمیدونم اینقد من سربارم

وای بابات غیرتیه عزیزم اکثر باباها همینن تو ناموسشی درکش کن..اینروزا خاطره میشن برات صبر کن .. ولی خیلی باحاله 😅😅😅

❤️👨‍👩‍👦👼
وای بابات غیرتیه عزیزم اکثر باباها همینن تو ناموسشی درکش کن..اینروزا خاطره میشن برات صبر کن .. ولی خ ...

😔😔😔رو نقطه ضعفم دست گذاشت

شفای همه ی مریضا صلوات
بحرف بعضی کاربرای اینجا اصلا توجه نکن پدرت و نگرانت شده ... پدرت رو به هیچکس حتی شوهرت نفروش 

😞😞😞😞تو نمیدونی چقد اذیتم کرد ایقذ حرص میخوره من خوشال باشم

شفای همه ی مریضا صلوات
😞😞😞😞تو نمیدونی چقد اذیتم کرد ایقذ حرص میخوره من خوشال باشم

این روزا رو منم داشتم بخدا میگمت خاطره میشه حتی دستم تنگ میشه برا این روزات برا غیرتیای بابات...درک کن گلم تو دخترشی

❤️👨‍👩‍👦👼
این روزا رو منم داشتم بخدا میگمت خاطره میشه حتی دستم تنگ میشه برا این روزات برا غیرتیای بابات...درک ...

🥺🥺اخه بم گف جلو پدر شوهرت بت توهین کردم که بعد بزنن تو سرت😐بفهمن تو هیچی نیسی

شفای همه ی مریضا صلوات
🥺🥺اخه بم گف جلو پدر شوهرت بت توهین کردم که بعد بزنن تو سرت😐بفهمن تو هیچی نیسی

اها این دیگه کارش بده و حق داری ناراحت بشی..بهش بگو این کارش اصلا درست نبوده و حق نداشته تورو جلو بقیه اینطور تحقیر کنه 

❤️👨‍👩‍👦👼
اها این دیگه کارش بده و حق داری ناراحت بشی..بهش بگو این کارش اصلا درست نبوده و حق نداشته تورو جلو بق ...

اره بخدا خ صبوری کردم خواهرمم تقریبا یک سالع فوت شده

شفای همه ی مریضا صلوات