2777
2789

نیایشِ خاموش تصدیقِ " تمامِ آنچه هست" است.

در این نیایش، می دانم که هر نیایشی که تا به حال کرده ام توسط روح شنیده می شود و این که روح تمام آنچه را که خواسته ام به من داده است.

این یک تصدیق است که روح من در محبت و لطفِ کاملِ خداوند است.

این تصدیق وضعیت کل من است. کمال و هستی تمام آنچه من آرزو دارم، همه آنچه که می خواهم به طور مشترک خلق کنم، از قبل در واقعیتِ من است.

من این را نیایش خاموش می نامم زیرا می دانم که وجود من از قبل برآورده شده است. نیازی به درخواست چیزی از روح نیست، زیرا قبلاً داده شده است.

"نیایش"

در قلبم وجود کامل خود را می پذیرم.

من می پذیرم که لذتی که در نظرم هست از قبل در زندگی من وجود دارد.

من می پذیرم که عشقی که برایش دعا کرده ام از قبل در من وجود دارد.

من می پذیرم که آرامشی که خواسته ام واقعیت من است.

من می پذیرم که فراوانی که به دنبال آن بوده ام زندگی من را پر کرده است.

در حقیقتِ خودم، وجودِ کامل خود را می پذیرم.

من مسئولیت آفرینش های خودم را می پذیرم، و همه ی چیزهایی که در زندگی من هستند.

من به قدرت الوهیت که در درون من است اذعان دارم، و می دانم که همه چیز همانگونه است که باید باشد.

در خرد خود، وجود کامل خود را می پذیرم. دروس من با دقت توسط خود من انتخاب شده است، و اکنون با تجربه ی کامل از آنها عبور می کنم. راه من مرا به سفری مقدس با هدف الهی می برد.

تجربیات من به بخشی از "تمامِ آنچه هست"  تبدیل می شود.

در آگاهی خود، وجود کامل خود را می پذیرم.

در این لحظه روی صندلی طلایی ام می نشینم و می دانم که من فرشته ای از نور هستم.

من به سینی طلایی نگاه می کنم - هدیه روح - و می دانم که تمام آرزوهای من قبلاً برآورده شده است.

در عشق به خود، وجود کامل خود را می پذیرم. من هیچ قضاوت یا باری بر روی دوش خود نمی‌اندازم.

من قبول دارم که همه چیز در گذشته من، با عشق داده شده است.

قبول دارم که همه چیز در این لحظه از عشق ناشی می شود.

من قبول دارم که همه چیز در آینده ی من، منجر به عشق بیشتر خواهد شد.

در وجودم کمال خود را می پذیرم. و اینچنین است.

Tobias

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنونم ازتون

بودا می گوید "عاشق خودت باش" و بعد از آن است که می گوید "و نگاه کن"
این همان مدیتیشن است (شاهد بودن). ... اما اولین لازمه، عاشق خودت بودن است، و بعدش باید نگاه کنی.
اگر عاشق خودت نشوی و نگاه کنی، حس خودکشی پیدا می کنی.

خیلی از بودیست ها حس خودکشی دارند، چون به اولین قسمت از سوترا توجه نمی کنند. بلکه سریع به قسمت دومش می پرند....

سقراط می گوید "خودت را بشناس" و بودا می گوید "عاشق خودت باش"
و بودا درست تر می گوید. چون تا وقتی عاشق خودت نباشی، هرگز خودت را نخواهی شناخت. ... عشق است که زمینه را آماده می کند. ...

بودا گفت "عاشق خودت باش و نگاه کن... امروز، فردا، همیشه"

در اطراف خودت انرژی عشق ایحاد کن. عاشق بدنت و ذهنت باش. عاشق تمام مکانیزمت و ارگانیزمت.
منظور از عشق این است که  آن را همانطور که هست بپذیر، سعی نکن سرکوبش کنی.
ما وقتی چیزی را سرکوب می کنیم که از آن تنفر داریم. ... سرکوب نکن، چون اگر سرکوب کنی  چگونه می خواهی نگاه کنی؟
ما نمی توانیم به چشم دشمن خودمان نگاه کنیم. فقط می توانیم به چشم معشوق خودمان نگاه کنیم. ...

اشو