2777
2789

تو سیب کدام درخت پرتقالی ک هر دانه انارت ب سرخی گیلاس های درخت موز است ای گلابی

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردم مگه بیکارن😂    شلنگ و سرریز کارن😶😃😄

زندگی رو سخت نگیر رفیق! دوروزه میگذره)))))):  دوست دارم اونقد که لنگم باشم و اس تو پول هس(:دختر تابستانم از جنس شهریور(((((((((: یک دختر شاد و خوشحال که داره تلاش میکنه و اس ایندش) 

سس ماس .... 😶😂

زندگی رو سخت نگیر رفیق! دوروزه میگذره)))))):  دوست دارم اونقد که لنگم باشم و اس تو پول هس(:دختر تابستانم از جنس شهریور(((((((((: یک دختر شاد و خوشحال که داره تلاش میکنه و اس ایندش) 

،واقعا زیبا بود😂

شما فقط طول زخم آدما رو میبینید. اما گاهی عمق اون زخم تا استخون هم رفته...
،واقعا زیبا بود😂

😂

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.

از ازل در طَلَبَت چشم ترم گفت حسین

هرکجا بال زدم، بال و پرم گفت حسین

مادرم داد به من درس محبت اما

من حسینی شدم از بس پدرم گفت حسین:)❤

ببخشید دیگه بیشتر یه بیتم شد😚🙏🏻

عشق‌خوب‌است‌اگریارخدایی‌باشد:)✨                                   👩‍❤️‍👨💍