2777
2789

خانما سلام

امروز مامانم رفت پشت بوم تمیز میکرد دید داخل نایلون توش جوراب داخلشم پارچه انگار گوشت گندیده بوده تجزیه شده بود 

قشنگ گره زده بودن اولش اصلا بویی نداشت وقتی داخل پارچه رو باز کنی بوی گند میومد

از یکی پرسیدم گفت دعا نوشتن

میشه بگین چه دعایی هستن؟؟طلسم چی؟؟چجوری باطل میشه کرد

وووی

مجهولم در میانِ این مفهوم‌ها ..🪐                                  ‌                             نـگـآر❤️‍🩹                                                                                     ISFP🌚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وووی

این گربه هه ترسناک‌تر بود🤕😥

چه زشته☹️

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
😂😂بخدا مامانم میلرزه

😂حق داره

مجهولم در میانِ این مفهوم‌ها ..🪐                                  ‌                             نـگـآر❤️‍🩹                                                                                     ISFP🌚

عزیز دلم

دعانویسی، طلسم، جادوجنبل، چشم زخم و امثال این چرندیات وجود «ندارن» و چیزی جز یک مشت خرافات نیستند.

نه جادویی وجود داره، نه دعانویسی‌ای

نه طلسمی وجود داره، نه چشم زخمی

لطفا خرافاتی نباش، هم خودت، و هم مادر عزیزت

خرافاتی نباش 

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 
نه بخدا عین دعا طلسم بوده اخه اشغالو گره میزنن داخلشم جوراب و گوشت تجزیه شده

روغنی بود؟بعضیا روغن گرگ میریزن که خونتون دعوا بیفته

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من