2777
2789
عنوان

پدر است دیگر .....................

77 بازدید | 22 پست
الان یکی از دوستان در مورد پدری صحبت کرد که دختر بچه رو تو پارک سپرده بود بهشون تا بره دندانپزشکی . یه موضوع یاد افتاد . بهتون بگم ..................
یه پدری با پسر کوچیک 5 ساله میره آبگرم سرعین .(گاومیش گلی ) بعد که دیگه وقت تموم میشه و اعلام میکنن بیایین بیرون . به بچه اش میگه من برم لباس هامو بپوشم بعد بیام تو رو بپوشونم . بچه هم تو آب بوده . کارگره که میبینه دیگه همه اومدن بیرون ( متوجه بچه نمیشه ) مسیر آب رو باز میکنه تا استخر تخلیه بشه . پسر کوچولو رو آب با فشار با خودش میبره . طفلک تو لوله گیر میکنه و میمیره .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پدره بعد که برمیگرده سمت استخر . دنبال بچه میگرده میبینه نیستش . خلاصه بعد کلی گشتن . متوجه میشن که کجاست . من که این موضوع رو شنیدم خیلی براش ناراحت شدم . و از همه ی پدرها متنفر به خاطر سهل انگاریشون .
وااااااااااااای طفلی...
میپرسیم چطور سکوت کردند تا کربلا رخ داد ؟ چرا هیچ کس کمکی نکرد و مرگ بر یزید . آیندگان نیز خواهند پرسید(تصاویر یمن را دیدند😔) چطور سکوت کردند تا کربلای یمن رخ داد؟ چرا هیچ کس کمکی نکرد و مرگ بر آمریکا____________ ساسان سروش
نازی نمیدومم ملت بچه براچیشونه من اصلادوست ندارم بچه بدنیابیارم بذاتوبهشت بمونه بکشمس این دنیاحسرت بدلش کنم ک چی
جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪
بی مسعولیت خودخواه فقژ بابت اینک بگن نسلم ادمه داره ی موجودروبیچاره میکنن
جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪