2777
2789
عنوان

حساب ارزی باز کنید

328 بازدید | 8 پست

دوستای عزیزم.کسی میدونه؟؟؟؟ یکی از فامیلای ما زنگ زده ک برید حساب ارزی باز کنید ب نام خودتون و بدینش دست ما باشه......بنظرتون برای چی میخواد؟؟؟ میتونه چه کارایی باهاش بکنه؟؟؟؟ این ادم اصلا وضع مال خوبی هم نداره...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله. من دیروز رفتم بانک ملت وام بگیرم قبول نکردند گفتن که حساب شما قرض الحسنه اس باید حساب جاری باز ...

حساب ارزی گفته نه جاری

تازگیا مد شده همه میگن:میخوایم آدم‌های سمی زندگیمون رو کنار بذاریم ولی هیچکس نمیگه: میخوام روی خودم کار کنم تا آدم بهتری باشم همه به شکل نارسیستی تصور میکنن بهترینن و بقیه مقصر و گناهکار...! شاید خودت آدم سمی دیگرانی،روی خودت کار کن.