2777
2789
هموگلوبین لب مرزِ ک شاید نشوندهنده کمخونی باشه.  مشکلش چی بوده ک ازمایش دادین؟چندسالشه؟ البته ...

تازه رفته تو سه سال برای مراقبت بردمش بهداشت گفتم براش ازمایش خونم بنویسه

برای شادی روح پدرم صلوات🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام یاسمنزهرا جون خوبی ببخشید تویه تاپیکاز چندسال پیش خوندم ک گفته بودی رژیم پسرزایی گرفتم خواستم بدونم نتیجه گرفتی خوب بود پسردار شدی با این رژیم 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲 
تازه رفته تو سه سال برای مراقبت بردمش بهداشت گفتم براش ازمایش خونم بنویسه

سلام استارتر امکان داره درخواست دوستیم قبول کنی سوال داشتم

خدایا همیشه هوام داشتی همیشه به موقع نجاتم دادی بهت ایمان واعتماد دادم.خدایا توروبه بزرگیت قسم خواسته دلم بامصلحتت یکی بشه محمد یاسین بهم بدی خانم ام البنین توروبجان عباست قسم پیش خداضامنم بشو 😭خدابهم محمد یاسین ببخشه.دوستان هرکسی امضام روخوند ۱صلوات برای حاجتم بفرسته
ان شاءالله ک همیشه سالم باشه عزیزم❤ واسه امضاتونم ۵ تا صلوات با یه فاتحه خوندم.خدا رحمتشون کنه

اومدی نگار خانم؟ چرا خبری نمیدی از اوضاع همسرت؟ کلی آدم نگران حالتون بودن هیچ اهمیت ندادید. خدا شفاشون بده حداقل یه خبر بدین

دشمنت را همچو میخ خیمه میخواهم مدام...تن به خاک و سر به سنگ و ریسمان بر گردنش 🇮🇷🇮🇷🇮🇷