2777
2789

سلام خانما

من داییم بهم پیشنهاد داد برم مغازش براش کار کنم...

منم قبول کردم که هم مستقل بشم هم درآمد داشته باشم...

مدت کمیه که میرم انتظار حقوق زیادیم ندارم چون مسئولیت سنگینی بهم نسپرده....

اما روز اول که رفتم برام شارژ خرید و گفت بعنوان حقوق امروزت...

دیروز هم که رفتم کارت اتوبوسمو شارژ کرد....

هرچی هم بهش میگم نمیخاد گوش نمیده....

خیلی لطف داره بهم اما من ترجیح میدم اخر هر ماه بهم یه مبلغیو بده نه اینکه برام شارژ و.... بگیره... حتی اگه مبلغ کم و ناچیز باشه

میشه بگید چشکلی بهش بگم ک ناراحت نشه؟

من به پولش احتیاج دارم.....

کاغذ خودشو برای قـیچی پاره مـ‌یکرد... نمـیدونست سنگ باختـه که بغلـش کنه؛)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو دایی جون مرسی از محبتت اما لطف کن ب من هر ماه پول بده تا بتونم خودم از پس کارام بربیام و روش برنامه ریزی کنم

اون زمان که خبر رفتن تو. تو سرم زوزه کشید من شدم زمزمه گرگ و تنم خونه شیر....ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴍᴀᴛᴛᴇʀꜱ ᴀɴʏᴍᴏʀᴇ🖤👩🏻‍🦯
کاش قبل از اینکه بری رک و پوست کنده در این باره صحبت میکردین

صحبت کردیم حتی درمورد حقوقم صحبت کرد اما نگعت میخاد این کارو کنه

ناراحت چیه بگو ببخشید دایی جان برای شارژ نیومدم چون مصرف زیادی ندارم  به پولش احتیاج دارم ک او ...

اگه ناراحت شد چی....🥲

فردا هم برات بستنی میخره به عنوان حقوقت

دیروز برام پاستیل خریده و کارت اتوبوسمو شارژ کرده🤣🤣🥲

صحبت کردیم حتی درمورد حقوقم صحبت کرد اما نگعت میخاد این کارو کنه

احتمالا اینهارو سوای حقوقت داره میده همین جوری 

تا سر ماه صبر کن ببین همون توافقی که کردید و‌میده یا کمتر 

اگه کم بود بگو الان هیچ حرفی نزن عجله نکن 

درست نیست 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
یعنی حقوق یک روزتو با یه شارژ رد کرد؟داییت هم تورو اورده مفت براش کاری کنی پولی خرج نکنه الان میشین ...

مبلغش کمه چون کار خاصی نیست اما ترجیح نیدم جمع بشه