2777
2789

دو رو  پیش که میشدم ۱۱هفته و ۴ روز رفتم غربالگری اول 

گفت چون سنش کمه و چربی شکمتم زیاده نمیشه دقیق گفت،گفت میتونم برات حدودی بگم پسره

بحث ناشکری اینا نیست ولی من برا دخترم خواهر میخوام و سخت با پسرا ارتباط میگیرم😔

کسی بوده تو این‌سن بگن پسره بعد دختر باشه؟

حالت تهوع زیاد دارم تنبل شدم بی حال و حوصله هستم زیاد میخوابم باد کولر میزنه خیلی لرز میکنم سر دخترمم اینجور بودم منتها با شدت بیشتر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کنم و حسم میگه برعکس میگی نریزن سرت ، دوس داری پسر بشه 

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞

آره خواهرشوهرم تا ماه نهم گفتن پسره

سونوی قبل زایمانش  وباهم رفتیم  برگه رو نگاه کردم گفتم تو که گفتی پسره؟!اینجا که زده دختر !از خوشحالی داشت میمرد

قرار بود برام کادو بخره 

۶سال گذشته کوفتم نخریده هنوز😅

هرسالی که میگذره هدفام بزرگترمیشن!پارسال میخواستم ۴کیلوکم کنم امسال۱۰ کیلو........😂😂😂😂(پاپاراتزی سابقم) کاربرجدید نیستم 😌نمیدونم چراتعلیق شدم😠
آره خواهرشوهرم تا ماه نهم گفتن پسره سونوی قبل زایمانش  وباهم رفتیم  برگه رو نگاه کردم گفت ...

چه عالی کاش منم اینجور خوشحال بشم البته یکم زودتر از خواهرشوهرت😉

دست راستش به سر من

اتفاقا من خیلی دیدم اشتباه گفتن منم این سری رفتم غربالگری ۱۲ هفته و ۴ روز بودم اصلا نگفت جنسیتو گفت ندیدم حالا ۳۱ بلید برم آنومالی هرچند برام فرقی ام نمیکنه 

اللهم العجل لولیک الفرج  ♥️🌱
چه عالی کاش منم اینجور خوشحال بشم البته یکم زودتر از خواهرشوهرت😉

انشاالله خواستت با قسمتت هماهنگ باشه

هرسالی که میگذره هدفام بزرگترمیشن!پارسال میخواستم ۴کیلوکم کنم امسال۱۰ کیلو........😂😂😂😂(پاپاراتزی سابقم) کاربرجدید نیستم 😌نمیدونم چراتعلیق شدم😠