2777
2789
عنوان

تاپیک مدیریت مخارج و در آمد ها و نحوه ی بهتر پس اندازکردنش (2)💰💰💰💰💵💵

| مشاهده متن کامل بحث + 4022753 بازدید | 46733 پست

خب من اولین سوال و بپرسم اونجا که کسی جواب نداد انشالله اینجا دوستان جواب بدن
من 10 تومن دارم که پس انداز مخفیمه به نظرتون بذارم رسالت وام بگیرم یا یه بانک دیگه که سود 18 درصد بگیرم ؟

خب من اولین سوال و بپرسم اونجا که کسی جواب نداد انشالله اینجا دوستان جواب بدن من 10 تومن دارم که پس ...

اگه پولشو لازم دارید که وام بگیرید

اگر لازم ندارید طلا بخرید ،طلای بدون اجرت

بزارید تو حساب سود ماهانش فقط ۱۵۰ هزار تومن شاید بشه که نمیصرفه،طلا بخرید سود بهتری میده در دراز مدت و ارزش پولتون حفظ میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب من اولین سوال و بپرسم اونجا که کسی جواب نداد انشالله اینجا دوستان جواب بدن من 10 تومن دارم که پس ...

از رسالت متنفرم متنفر. 

فقط بانک مهر..... تازه بل و بانک هم اگه ۳میلیون بزاری بعد چند ماه بهت وام ۱٠تومنی میده.

بیشترش از دوستان بپرس

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 

@nosina1399  ‍ 

@mmhre  

@ماهیجانم  

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
دختراااا اول کاری لطفااا وارد تاپیک جدیدمون میشین با لایک عنوان تاپیک بی زحمت دلگرممون کنید امید که ...

سلام رویا تبریک به تو تبریک به همه

ترکیدناتون مبارکا باشه😅

@mmhre مهربون تشریف فرما شو🌹

@خانم_مستقل عکس طلاهات بزار

@مامان7علیرضا سانسورچی نباش کلک.... بیا بگو چیا خریدی و چقد پس اندز داری. 

@عروسکی2 فراری ای فراری بیا بگو چه کارا کردی طلا خریدی گوشواره یا نه😜

چرا رسالت بلاخره خوب یا بد

من ازش بدم میاد.... برا یه معدل کلی ازت پول کم میکنه بانک به درد نخور و پوچیه این نظر منه.... ریپ نکنید اوکی اصــــــــــــــلــــــــــــا

@nosina1399    ‍  @mmhre     @ماهیجانم    

ژونننننن رویا جونم   رفیق بامراممم   

تاپیککککک نو مبارک بید 🤗

به امید خداااا با خرید سکه و طلا اینجارو اباد 

کنیم همگی 💃💃💃💃حیف تاپیک قبلی تاپیک 

پس انداز و طلا بود چرا شد تاپیک گوشت 😂😂

نقشه خداوند همواره زیباتر از خواسته های ماست خدایا شکرت ♥️

دوستان ببخشید اینجا این سوالو میپرسم من میخام گوشی جدید بگیرم نمیدونم رمز این کاربریمو از کجا پیدا کنم ک با گوشی جدید بیام تو اطلاعات کاربری میزنم چیزی نمیاره اگه کسی میدونه لطفا راهنماییم کنه