2777
2789

یخچال مامانم اینا قدیمی امرسان دو دره 

مامانم یخچالو شب  از برق کشیده شسته و درشو تا صبح باز گذاشته الان چراغ آلارمش خاموش روشن میشه  

اتصالی تکرده؟بزار حسابی خشک شه بعد بزنین به برق.چرا لشورین یخچالو اخه

فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰من امروز خیلی عالی و ماهرانه و حرفه ای رانندگی کردم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین ما یخچال فریزرمون اسنواست.زمانی برق برای مدت طولانی قطع بشه تا۱مدتی چراغش خاموش روشن میشه پرسیدیم گفتن تا برسه ب دمای مورد نظر این حالتی میشه.شماهم برق یخچالتون مدت طولانی قطع بوده دیگه احتمالا واسه همین باشه.بازم بپرسین

💞فان مع العسر یسری💞             صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند .۱۴۰۱/۰۵/۱۸ درست زمانیکه انتظارشو نداری معجزه اتفاق میفته.خوش اومدی معجزه زندگیم

‌ اولا‌ هوا‌ گرمه‌ و‌ یخچال‌ یه‌ روز‌ کامل‌ تو‌ برق‌ نبوده‌ و‌ کاملا‌ داخلش‌ گرمه‌ .‌ تااااا‌ برسه‌ به‌ دمای‌ خنک‌ ۲‌ الی‌ ۳‌ درجه‌ و‌ فریزرش‌ یخ‌ بزنه‌ خیلی‌ طول‌ میکشه‌ ‌.

بذارید‌  دو‌‌ سه ساعت‌ تو‌ برق‌ باشه‌ و‌ کار‌ کنه‌ .‌ بعدش‌ ببینید‌ داخلش‌ خنک‌ شده‌ یا‌ نه‌ .‌ معمولا‌ بعد‌ دو‌ ساعت‌ آلارم‌ خاموش‌ میشه‌ .‌‌ یخچال‌ که‌ خنک‌ شد‌ داخلش‌ یه‌ کاسه‌ آب‌ بذارید‌ تو‌ فریزر‌ ببینید‌ یخ‌ میزنه‌ یا‌ نه؟

انشاء الله که‌ سالمه❤

وخدا‌ باماست‌‌ درآنچه‌ گذشت‌ و‌ آنچه‌ هست‌ و‌ آنچه‌ خواهد‌ آمد‌...
با شلنگ نشسته که توشو با دستمال تمیز کرده ولی باز گذاشته مونده

آها پس بگو پاک کرده...آب اگه نرفته لا اتصالات شاید مشکل از پریز برق یا محافظ یخچال باشه.

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️