2821
2789
عنوان

داستان ازد.اج زن داییم با شوهر خالم

4059 بازدید | 84 پست

این داستانی که میخوام براتون بگم خیلی قدیمیه و از همه آدمای توی داستان فقط یه نفر زندست.

داستان مربوط میشه به قبل از انقلاب. پدر پدربزرگ من یه خانی بوده توی روستا و وضع مالیشون خیلی خوب بوده .بخاطر همین هر خاستگاری برای خالم(مثلا راضیه) میومده خالم ایراد میگرفته و میگفته نمیخوام. این کچله اون قدش کوتاهه اونیکی اخلاقش بده . یعنی یه شخصیتی داشته که تو همون زمون خودش تصمیم گیرنده بوده . تا اینکه رضا رو میبینه . هم پولدار بودن هم خوش قیافه و خوش قدو بالا و عاشقش میشه. رضا هم چند بار میاد خاستگاری و نظر خانواده عروسو جلب میکنه . میگن شب نامزدی طلا از سرو روی عروس میباریده ومادر شوهرش کلی طلا و لباس براش اورده بود و چند تا گوسقند براش قربونی کردن . خلاصه که از اون بله برونای لاکچری بوده.

از اونطرف همین وضعیتم برای داییم و زنداییم بوده . داییم (علی) زنداییم (سما) عاشق هم میشن و باهم ازدواج میکنن

بعد گذشت زمان هم داییم هم خالم بچه دار میشن و بچه هاشون بزرگ میشن و ظاهرا مشکلی نبوده

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خا 

یکی منو لایک کنه

بازم نشد.باور کن آنقدر ها هم سخت نیست فهمیدن اینکه بعضی ها می آیندکه نمانندنباشندنبینندو تــو اگر تمامی دنیا را هم حتی به پایشان بریزی آنها تمامی بهانه های دنیا را جمع می کنندتا از بین آنها بهانه ای پیدا کنند که بروند دور شوند.که نمانند اصلا پس به دلت بسپار وقتی از خستگی های روزگار پناه بردی به هر کسی لااقل خوب فکر کن ببین از سر علاقه آمده، یا از سر … !تا دنیایت پر نشود از دوست داشتن هایِ پر بغض که دمار از روزگارت درآورد !

بچه ها تو رو خدا این تاپیک و گزارش بزنید شناسایی میشم خدا خیرتون بده 

https://ninisite.co/discussion/topic/11431992/پیرو-تاپیو-خیانت-وحشتناک-دایی-گزارش-زنها-اجازه-بدید-تا-آخر-تایپ-شد-بترکونید-که-شب-راحت-بخوابید

تازع از خواب بیدار شدم.خوندم "ازدواج داییم و شوهرخالم" اینجوری  شدم🥴😵‍💫😵‍💫

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز