2777
2789

من ازدواج کردم و دو پسر دارم شاغلم با خانواده خودم و همسرم تو یه یه شهر زندگی نمیکنیم به خاطر همین خانواده ها را خیلی کم میبینیم ،تک دخترم پدر و مادر خوبی دارم خدا را شکر فقط مامانم یه مشکلی داره البته قبلا هم داشت اخیرا پررنگ تر شده .بزارید با مثال بگم مامانم الان یه ده روزی میشه واسه دکتر اومده خونه ما . متوجه یه رفتارهایی ازش شدم مثلا بهش میگم مامان چایی میخوری میگه نه نمیخورم میگم تازه دمه بیا بخور عصبانی میشه میگه اصرار نکن گفتم نمیخورم یا مثلا میریم بیرون بهش میگم مامان مثلا برج ها را بببین چی ساختند میگه اشتباه کردند به ما چه سلامتی مهمه همسرم و بچه ها بهش میخندند منم تو ذوقم میخوره میگم مامان چرا میگی اشتباه کردند خوب حرف ات را بزن میگه تو هم همش از من ایراد میگیری دلش میشکنه بعدش منم غصه میخورم . بابام و داداش هام هم از دستش ناراحت اند بابام میگه بهش میگم غذا کم بخور قند داری عصبی میشه  ومیگه حرف اضافی نزن(خیلی بد جواب میده ) . جالبش اینجاست خودش بسیار زودرنجه و رو رفتارهای بقیه حساس ولی خودش حواسش به دل بقیه نیست . چکا رکنم بهش تذکر میدم ناراحت میشه انگار دست خودش نیست ،  نمیگم هم نمیشه دلم براش میسوزه  انگار از یه چیزی رنج میبره که این طور به همه میپره آخه خیلی به چیزهای الکی میپره ما همه مون بهش احترام میزاریم سرفه میکنه بهش میگم نشاسته درست کنم با حالت عصبانی میگه نمیخوام به کارت برس .یا داداش ام میگه مامان عسل نخور قند داری میگه برو بابا بهت لگد میزنم (از یه خانم سن بالا که خانواده خودش و همسرش همه فرهنگی هستند خیلی بعیده این رفتارها ) تو زندگی کم و کسری هم نداره من و داداش هام هر چهارتامون  زندگی مون خوبه .بابام هم معلم بازنشسته است سرش تو زندگی خودش هست فقط کمی خسیس و وسواسه البته واسه مامانم بد نیست خرج میکنه (شاید تنها مشکل مامانم تو زندگی همین وسواس بابام باشه که اونم مامانم چندین ساله عادت کرده مامانم  نه بیماری آنچنانی دیده نه طلاق و مرگ و بیماری جوان دیده نه بی پولی کشیده )از اول این طوری بود ماها کاری به کاریش نداشتیم اخیرا شدید شده .فقط راهکار بدید چکار کنیم متوجه اشتباه اش بشه ؟

خدایا شکرت

مادر شما سنی ازش گذشته. با این اخلاق خو گرفته

نمیتونید عوضش کنید. خودشم که نمیخواد. پس هرگز نمیشه..

اگه قهر کنید براش مهمه؟؟؟

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم اینکه انقدر بهش گوشزد میکنید اینو بخور اونو نخور این کار رو بکن اینو نکن بدش میاد همه بدشون میاد بهش گوشزد نکنید بزارید هر کاری دوست داره بکنه بعدم افسرگی و مشکلات روحی در خانوم ها گاهی حتی تو بهترین حالت ممکن اتفاق میافته دمنوش بده بهش بخور

مادر شما سنی ازش گذشته. با این اخلاق خو گرفته  نمیتونید عوضش کنید. خودشم که نمیخواد. پس هرگز ن ...

آره دقیقا راست میگید با این اخلاق خو گرفته جراتش را نداریم باهاش قهر کنیم تا حالا باهاش تند حرف نزدیم .

خدایا شکرت

ارامش بخش گل گاو زبان یک نمونشه 

گیاهی همه چی میخوره قرص اعصاب جرات نداریم بهش بگیم بخور اهلش نیست ولی مثل اینکه به قول دوست مون به این اخلاق خو گرفته خودش هم فکرمیکنه خیلی آروم و خانمه البته بیرون از خونه خوبه بد نیست با دیگران نسبتا خوبه

خدایا شکرت

مادر شما سنی ازش گذشته. با این اخلاق خو گرفته  نمیتونید عوضش کنید. خودشم که نمیخواد. پس هرگز ن ...

امضات را خوندم چشم هام پر از اشک شد خدا مامانتون را بیامرزه . مامانم یه بار از ته دل منو بغل نکرده از بچگی تا االان مثل اینکه خجالت میکشه فقط وقتی همو بعد مدت ها میبینم بوس میکنه . نامهربون نیست ها خیلی جاها کمک حالم بوده از حق نگذریم  خیلی واسم دل سوزنده عمل بکنم بچه ها مریض بشند همیشه همیشه حواسش بوده ولی رفتارهای خاصی داره که همه متوجه اش هستند پیش عروس هامون و شوهرم خجالت میکشم

خدایا شکرت

گاهی احساس میکنم خودش هم عذاب میکشه از رفتارهاش دست خودش نیست

خدایا شکرت

زدی تو خال هر چی میگیم میگه آخه من چی میگم همه تون به من گیر دادید از همه مون دلخور میشه

آخه مادر من اخلاقش همینه از رو اون گفتم😁

بعد گریه میکنه تازه درحالیکه اصلا الکی ناراحت شده بابام هم پر میکنه علیه من. 

خدا شاهده یه بار قهر کرد رفت. بابام هی می‌پرسید الان چی شد. من نفهمیدم. بعد فردا صبحش بابام باهام قهر بود. یعنی درحالیکه لحظه دعوا شاهد بود من چیزی نگفتم در حدی که نفهمیده بود اصلا کی چی گفته و از بقیه می‌پرسید چی شد مامان قهر کرد رفت... . شب مامانم مظلوم نمایی و گریه کرده بود پیشش... صبحش باهام بابام قهر بود.انصاف هم ندارن. تو تا آخرش بخون. باز بابای شما اینجوری نیس برو خدا رو شکر کن.

آره دقیقا راست میگید با این اخلاق خو گرفته جراتش را نداریم باهاش قهر کنیم تا حالا باهاش تند حرف نزدی ...

کار خوبی کردید

قدر مامانتو بدونید خوشگلم.

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

امضات را خوندم چشم هام پر از اشک شد خدا مامانتون را بیامرزه . مامانم یه بار از ته دل منو بغل نکرده ا ...

😔😔 بی مادری خیلی سخته..

مامان منم اهل بوس و بغل نبود. ولی خییلی مهربون بود. الان ۱۶ ساله که نیست. ولی انگار همین دیروز رفته. انقدر داغش برام تازس..