2777
2789
عنوان

ماهی چقدر قسط دارین

141 بازدید | 5 پست

و چقدر وام گرفتین اگه اشکالی ندار حقوقتوننم بگید و با وام چیا خریدید

بنظرتون قسط و وام زیاد این دوره خوبه 

منظورم نه برا پیشرفت از نظر فشار مالی چجوره 

خرجامون زیاده 

ولی دو تومن قسط می‌دیم و حقوقمون در بهترین حالت۱۶ مبل و جلو مبلی گرفتیم و چشممو عمل کردم وام خونگی شرکت کردیم 

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

مامانم ۵تومن

ی ۵۰تومن دیگه ام داره میگیره قسط اونم اضاف میشه

بابامم۵تومن

با وام بابام گذاشت باغ خرید

مامانمم طلا خریده تاحالا همشو😂

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من حقوقم 12 تومنی هس

6500 قسط دارم 

از فروردین تا حالا به شدت افسرده شدم

واقعا نمیدونم چرا هیچ پولی برام نمیمونه اون باقیمانده هم اینقدر خرجهای ریز و درشت هست که شخصی نمیتونم کیف کنم 

حتی یه باشگاه برم