2777
2789

منم ۵ ساله ازدواج کردم حامله نمیشم یکی از فامیلا گفت این دکتر عالیه برای نازایی لطفاً کمک کنید  کیا رفتن پیشش و آدرسش کجاست الان هست یا نه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم من دکترم زهرا زارع بود ولی خب تعریف دکتر ترک زاده رو هم زیاد شنیدم 

مشکل شما چیه گلم فامیلا بهم گفتند کارش عالیه تو مشهد موندم پیش دکتر مهناز منصوری برم یا دکتر ترک زاده همیشه بین دوراهی میمونم خیلی سخته 

تنبلی تخمک هورمون شیر هم فکر کنم بالای شما پیش این دکتر رفتی گلم 

بادکش گرم رحم و تخمدان ی شب در میون

برای ظهور نجات دهنده همه مظلومای دنیا صلوات.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم
مشکل شما چیه گلم فامیلا بهم گفتند کارش عالیه تو مشهد موندم پیش دکتر مهناز منصوری برم یا دکتر ترک زاد ...

عزیزم ترک زاده فکر میکنم حرفه ای تر باشه 

من مشکلم رو تشخیص نمیداد هیچ کس رفتم پیش دکتر زارع اون لاپارا کرد و دهانه رحمم بسته بود باز کرد و بعدش باردار شدم 

خدایا شکرت
عزیزم ترک زاده فکر میکنم حرفه ای تر باشه  من مشکلم رو تشخیص نمیداد هیچ کس رفتم پیش دکتر زارع ا ...

اندو هم عمل میکنه؟

برای ظهور نجات دهنده همه مظلومای دنیا صلوات.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم
عزیزم ترک زاده فکر میکنم حرفه ای تر باشه  من مشکلم رو تشخیص نمیداد هیچ کس رفتم پیش دکتر زارع ا ...

آهان من عکس رنگی گرفتم  یه ذره چسبندگی داشتم و یک لوله ام که به تخمک نزدیکه تنبل هستش دکتر گفت بهم تنبل اسپرم و نمیرسونه به تخمک ها با دارو حل میشه زاهدان رفتم

آهان من عکس رنگی گرفتم  یه ذره چسبندگی داشتم و یک لوله ام که به تخمک نزدیکه تنبل هستش دکتر گفت ...

خب برو پیش ترک زاده ببین نظرش چیه اگر با دارو اینا برطرف نشد برو لاپرا کن هم تنبلی برطرف میشه هم چسبندگی و احتمال بارداری خیلی زیاد میشه 

خدایا شکرت