2777
2789
عنوان

آیفون، سامسونگ، شیاومی کدوم بهتره

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 51 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم ایفون دارم و بسیار راضیم

همین کیفیت عکساش به همه چیش می ارزه

والا برنانه‌ای هم نشده نصب نکنم و لنگ بمونم

هرچی هم نصب نمیشه نسخه وبشو استفاده میکنم

ولی خب الان ایفون گرونه من خودم الان نمیگم به نامزدم مدل بالاتر بخره که انقد هزینه‌های واحب تری داریم

شیائومی گوشیه خوبیه فقط یکم زمخت و سنگینه ( البته تاحالا نداشتم دست شوهر خواهرم و جاریم دیدم ) 

من عاشق سامسونگم. روزی که آیفون گرفتم دستم فهمیدم اینو 

آیفون جینگول مینگولیای سامسونگ رو نداشت اما خیلی محکم و از نظر نرم افزاری و دوربین خوب بود. 

الانم  4 ساله هو آوی میت 10 لایت دارم. خیلی خوبه بدجوری بهش عادت کردم و از هر لحاظ واسه من خوبه. فقط یکم کیفیت دوربینش پایینه 

من جای تو باشم بین این 3 تا سامسونگ رو انتخاب می‌کنم 

خدایی میگی ایفون نه؟

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
راستش نپرسیدم🥲😂خودش۱۴داره واسه من نمیدونم چی میخادبگیره

من سامسونگ اس ۲۱ اولترا گوشی مورد علاقمه .حالا ک دستتون بازه ی نگاهی به ویژگی هاش بکن 

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

[QUOTE=299980767]سامسونگ سری اس بگیر  گوشی های موتورولا هم خیلی عالیه ولی گرونه دیگه  آیفو ...

گوشی ایفون نداشتم 

ولی خب گوشی ایفون مراقبتای خودشو داره 

شارژر و هندزفری و کابل یو اس ایی جدا و اینا من حقیقتا حوصله این غر و فراشو ندارم

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم