2777
2789

راز قبولیتون چی بود؟

از چه منبع و کتابهایی استفاده کردین؟

من میخوام برم حسابداری بخونم تا لیسانس بعدش آزمون استخدامی برای استخدام در بانک شرکت کنم یعنی برطبق همین کتاب و جزوه های دانشگاه آزمون میگیرن یا فرق داره؟

مثلا آزمون بانک ملی با آرگان های دیگه فرق دارن؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه هدفم کاره از الان دارم فکرشو میکنم ک اگه از پسش برنمیام همین کنکورو بخونم 😂

از الان فکرشو کنی همین میشه، هدف باید پله پله باشه، اول کنکور بعد دانشگاه بعد کار

دعا کنین سال دیگه استخدام آموزش و پرورش شم ✨️

انقدر استرس دارم ک نگم برات میترسم این رشته رو برم تهش کار برام جور نشه یه عمر حسرت بخورم

کار در هر صورت جور میشه از پسرا ک بدتر نیستیم ما، شوهر من لیسانس گرفت رفت سربازی اومد تو شرکتا کار کرد بعد استخدام بانک شد ینی ۶ سال از لیسانسش گذشته بود

دعا کنین سال دیگه استخدام آموزش و پرورش شم ✨️

کار در هر صورت جور میشه از پسرا ک بدتر نیستیم ما، شوهر من لیسانس گرفت رفت سربازی اومد تو شرکتا کار ک ...

سهمیه یا پارتی نداشت همسرت؟

کاربر قدیمم ❤دانشجوی انصرافی وناخنکار فعلی💅۲۴ساله💜عاشق قانون جذب🌛💫
کار در هر صورت جور میشه از پسرا ک بدتر نیستیم ما، شوهر من لیسانس گرفت رفت سربازی اومد تو شرکتا کار ک ...

یعنی بدون آزمون استخدام بانک شد واقعا؟

چون سابقه کار در شرکتو داشت گرفتنش یا پارتی داشت؟

چجوری در شرکت کارکرد؟