2777
2789

نه به نظر من اختلاف سنی زیاد خوب نیس. علتش اینه که بخاطر اینکه مرد زود ازت بچه میخواد چون اقتضای سنشه و تو هنوز بچه ای . من و همسرم ۵ سال اختلاف داریم ولی با اینحال من راضی نیستم و همش با خودم میگم سنش داره بالا میره 😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بستگی به خانم داره که روحیه اش چجوری باشه من الان فکر میکنم کاش با ده سال اختلاف به بالا ازدواج میکردم ماچهرسالیم حس میکنم اشتباه کردم خیلی بچس

این کاربری متعلق به زنی است که هیچکس دوسش نداره جز مامانش...توجه:اگرچیزی مطابق عقاید شما نیست دلیل نمیشه که اشتباه باشه پس به عقاید همدیگه احترام بزارید
نه به نظر من اختلاف سنی زیاد خوب نیس. علتش اینه که بخاطر اینکه مرد زود ازت بچه میخواد چون اقتضای سنش ...

ماهم چهار سالیم با اینکه خودش بچه بود همشم بچه میخواست ربطی نداره به نظرم 

این کاربری متعلق به زنی است که هیچکس دوسش نداره جز مامانش...توجه:اگرچیزی مطابق عقاید شما نیست دلیل نمیشه که اشتباه باشه پس به عقاید همدیگه احترام بزارید
والا این که خوبه هرچند ۱۹ سالگی زوده برای ازدواج از جهات مختلف حالا خودتون صلاح خودتون رو بهتر میدون ...

من دو ساله عروسی کردما😂اختلاف سنمون اصلا برامون مهم نبود مشکلیم پیش نیومده تا الان.ولی میببنم بقبه با تعججججببب میپرسیدن ۹ساااال؟گفتم پرسم ازتون الان میبینم همتون میگید زیادع ترسبدم😂😂

ماهم چهار سالیم با اینکه خودش بچه بود همشم بچه میخواست ربطی نداره به نظرم 

درسته ولی به نظر من وقتی سن مرد به یه حد مشخصی برسه مثلا ۳۴،۳۵ دیگه معمولا بچه میخوان .و اصلا اختلاف سنی زیاد هم با بچه خوب نیس. نه بخاطر درک نکردن و این چیزا . بخاطر اینکه وقتی داره دوره های مهم زندگیش مث خواستگاری ازدواج و... رو میگذرونه پدر و مادر جوون باشن و انرژی داشته باشن ک بچه رو حمایت کنن‌ . من خودم الان سر کار میرم و بچم میذارم پیش مامانم . اگه مادرم پیر بود که از پس این کار بر نمیومد هرچند همین الانم واقعا خسته میشه و توانش رو نداره 😪