2777
2789
عنوان

چگونه شوهرمان راعاشق کنیم.

| مشاهده متن کامل بحث + 53583 بازدید | 165 پست

منوشوهرم ازهمدیگه دوریم همش من زنگ میزنم من محبت میکنم قربون صدقه میرم جوری که همه میگن خیلی پرروش کردی ولی میترسم بهش کم محلی کنم بهم خیانت کنه چیکار کنم خانوماتوروخداکمک کنید😢

اره ستایش جون.امضات خیلی کاربردی و قشنگه . شوهر منم یکی از قلقلش مثه شوهر شماس. حالا کم کم قلق گیری ...

پری جان یعنی چه جوری با چاخان کردن نرمش کنیم میشه مثال بزنی باز شه واسم ؟😘

🏃🏻‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از فانتزی هایه من دوران مجردیم این بود که زندگیم مثل یه رمان عاشقانه باشه ولی وقتی ازدواج کردم هیچ جایه زندگیم مثل یه رمان عاشقانه نبود همسرم علاقه ی چندانی بهم نداشت دوران نامزدی خیلی کم باهم بودیم بیرون رفتنمون با دوستاش بود خیلی کم پیش میومد تنها باشیم وقتیم تنها بودیم حرف نمیردو سر دردو بهونه میکرد خوش گذرونیاش با دوستاش بود به اونا بیشتر از من اهمیت میداد شما خودتون خانومید درک میکنید وقتی شوهره ادم بهش اهمیت نده و تو الویت اخر زندگیش باشی چه قدر زجر اورده الان چهار ماهه ازدواج کردیم شوهرم مثل قبل با دوستاش نیست علاقش نسبت به قبل بیشتر شده ولی هنوزم احساس میکنم از هم دوریم صمیمیت زنو شوهرایه دیگه رو نداریم احساس میکنم هنوزم باهم رو دروایسی داریم نمیدونم چیکار کنم همه ی راه هارو امتحان کردم ولی اصلا فایده ای نداشته از خود گذشتگی کم حرفی نازوکشیدن قانع بودن به خودم رسیدم هیچ کدوم از اینا باعث نشد علاقش بهم بیشتر بشه انگتر یه نرز مشخص کرده که فقط تا اون محدوده میتونه بهم علاقه نشون بده هیچ وقت نشده پاشو از اون مرز فراتر بزاره تو این چهار ماه که ازدواج کردیم حتی یه کلمه ی محبت آمیز بهم نگفته مدام با مرگ من شوخی میکنه مثلا میگه اگه تو بمیری من دیگه زن نمیگیرم اگه کرونا بگیری بمیری راحت میشی مرگ بهترین چیزه تو این دنیایه بی ارزش اگه با شوخی میگه اگه تو بمیری من شاید یکم ناراحت بشم ولی گریه نمیکنم من دیگه هیچ جایه این زندگی جایی ندارم احساس تنهایی و اضافه بودن دارم کمکم کنین لطفا

حنی اگرم احترام میذاریم اونقدر این حسشو بالا نبریم که تو چقدر قابل احترامی... چون یه روز خودشو برتر ...

اتفاقا احترام بذارییییییییییییییم، ک خودشو برتر ببینه، بعد فک کنه خبرریه و خودش ما رو ترک کنه بره، و ما راحت بشیم، بدون دردسر واقعا

یکی از فانتزی هایه من دوران مجردیم این بود که زندگیم مثل یه رمان عاشقانه باشه ولی وقتی ازدواج کردم ه ...

گلم این مردو رهاش کن، بهتر که زودتر داره خودشو نشون میده
کاش دیگه زیر یک سقف نمیرفتید

گلم این مردو رهاش کن، بهتر که زودتر داره خودشو نشون میده کاش دیگه زیر یک سقف نمیرفتید

چجوری رهاش کنم وقتی عاشقشم برای خیلی از خانوما پیش اومده که بی دلیل عاشق میشن وابسته میشن رها کردنو رفتن براشون سخته نه پایه موندنو ساختن دارم نه پایه رفتن خیلیا تو نامزدی بهم گفتن ازش جدا شو اون نمیتونه خوشبختت کنه حتی پدرو مادره خودم که وقتی شوهرم اومد خاستگاری گفتن از نظره ما تایید شدست تو نامزدی به جایی رسیدیدم که گفتن ازش جدا شو کاره هر روزم گریه کردن بود مامانم هر وقت میومد اتاقم میدی دارم گریه میکنم حتی یه بار شوهرم خودش گفت بیا جدا شیم ولی من این کارو نکردم فکر کردم اگه بریم زیره یه سقف همه چی درست میشه ولی نشد 

چجوری رهاش کنم وقتی عاشقشم برای خیلی از خانوما پیش اومده که بی دلیل عاشق میشن وابسته میشن رها کردنو ...

عزیزم اینجوری عمرتو هدر میدی
خودت میدونی
البته من از شرایط شما خیلی اطلاعی ندارم
من خودم اگر اینجوری بود حتما جدا میشدم، چون هم تحصیلات ارم، هم درامد خوب واقعا، هم خانوادم حمایتم میکنن، اگر شما هم این شرایطو داری جدا شو
مطمعن باش توی 8 میلیارد ادم، افراد دیگری هستن ک تو عاشقشون بشی، باهاشون خانواده تشکیل بدی و بچه دار بشی
اشتباه نکن
البته همه چی ب شرایطت بستگی داره
مشاوره رفتین؟

یکی از فانتزی هایه من دوران مجردیم این بود که زندگیم مثل یه رمان عاشقانه باشه ولی وقتی ازدواج کردم ه ...

خيلي از مردها نميتونن احساساتشون رو نشون بدن ،ياد نگرفتن .اون كه تو چهار ماه بهتر شده ان شاالله كامل بهت وابسته و مهربون ميشه شوخي با مرگ شما هم ببخشيد از بي عقليش هست بعضي ها فكر ميكنن اين حرفا شوخيه نبايد همسرم بهش بر بخوره نميفهمن ونميدونن كه چقدر ضربه به همسرشون و زندگي مشتركشون ميزنن فكر ميكنم يه كم بهش فرصت بدي  زندگي زناشويي رو ياد بگيره

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
منم شرایطم همینه منتتهی اون عشق فوق العاده هم نیست یعنی زیر یک سقف بد تر میشه؟ 

نه بدتر نمیشه رفته رفته داره بهتر میشه من بلد نبودم چطور شوهرمو جذب خودم کنم بلد نبودم باید بعضی وقتا نازه مردو کشید قربون صدقش رفت ولی تو اگه هنوز ازدواج نکردی خجالتو غرورو بزار کنارو تا میتونی به شوهرت محبت کن

عزیزم اینجوری عمرتو هدر میدی خودت میدونی البته من از شرایط شما خیلی اطلاعی ندارم من خودم اگر اینجوری ...

فک کنم شما هنوز مردی تو زندگیتون نبوده بحث تحصیلاتو درامدو خانواده نیست حرفه دله دل وقتی دل میبنده کاره هر کسی نیست پا رویه دلش بزاره همسر من از خیلی جهات خوبه کاملا آزادو مختارم هرکاری بخوام انجام بدم حمایتم میکنه مثال میزنم من دماغم بزرگ نیست ولی کلا دوست دارم دماغمو عمل کنم تا فهمید فرداش برام پیشه یه دکتر خوب وقت گرفت به علایقم احترام میزاره منتها یکم از لحاظ احساسی مشکل داره نمیدونم هنوز نفهمید نمیتونه احساساتشو بروز بده یا واقعا احساسی نداره کلا مرده خنثاییه از لحاظه احساسی خوَتیپو جذابه از نظره مالی کاملا تو رفاهه امروزیه منتها از همون اولم کا مجرد بود از زنا خوشش نمیومد با هم جنسایه خودش ارتباط خیلی خوبی داره