2777
2789
عنوان

چگونه شوهرمان راعاشق کنیم.

| مشاهده متن کامل بحث + 53584 بازدید | 165 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرم منو دوس داره خیلی ولی مشکل ابراز داره البته اونم وقتی که از هم دوریم.خودش میگه بعد عروسی درست میشه ولی معلوم نیست کی موقعیت عروسیمون جور بشه.توروخدا دعاکنین کار شوهرم خوب بشه بتونیم عروسی بگیریم.
سلام..پری جان چه خوب که این تاپیکو ززی..منم مشکلم اینه که کم محلی هم کنم.هیچوقت سمتم نمیاد..اگر ده سالم حرف نزنم.سمتش نرم نازمو نمی کشه..حتی چند هفته پیشدر این مورد تاپیک هم زدم بری تو کاربریم میبینی..همش احساس می کنم بهم کم اهمیت میده.ادم بدی نیستا.در کل مرده خوبیه ولی من ارزو به دلم موند تو این هفت سال یک بار فقط یک بار بعد دعوا پیش قدم بشه..
خدایا یه خواهش ازت دارم مارو با کساییکه دوستشون داریم امتحان نکن....
دوست دارم وقتی یه جا میرم بهم زنگ بزنه چکم کنه بپرسه چی می کنی..ولی اون نمیزنه..بهش میگم چرا بهم زنگ.نمیزنی میگه خوب خانم هر موقع خواستی خودت زنگ بزن دیگه..موقع مهمونی همش منم که هواشو دارم بهش میرسم و اینا..ای باباکاش منم بتونم موفق بشم...
خدایا یه خواهش ازت دارم مارو با کساییکه دوستشون داریم امتحان نکن....
رک و راست بهش گفتی آقا جون من دوست دارم گاهی مستقیم یه ابراز علاقه ای کنی یا کاری که حس کنم بهم توجه میکنی بعد احتمالا بهت میگن من مدلم اینجوریه و ...شماهم بگو میدونم حق با شماست ولی خوب منم بعضی کارها رو برخلاف میلم فقط برای شماانجام میدم شماهم برخلاف میلیت چون من میخوام گاهی انجام بده
شکر برای همه چی
شوهرم ازم دوره فعلا صرایطش نیست خونمونو ببریم اونجا هفته ای یکی دوبار بستگی به تعطیلات داره که میاد پیشم وقتی هم زنگ میزنم یا سرش شلوغه یا خسته اس اعصاب ندارم دیگه از دستش دیشب اس داده ساعت 11 سلام خوبی؟چه خبر؟ بعد که جواب دادم دومین پیامش این بود خیلی خسته ام امروز جابحایی دفتر خیلی اذیتم کرد منم جواب دادم خب یه چیز بخور بخاب شب بخیر دیگه جواب نداد دیگه داره بهم برمیخوره رفتاراش منم از صبح اصلا بهش نه پیامی دادم نه زنگی بذار ببینم کی یاد آقا میفتم البته میدونم مشغله کاریش خیلی زیاده ولی دلیل نمیشه که اه
سلام.خانوما منم مشکلم اینه شوهرم خیلی لجبازه.الا بهم ارزش قایل نمیشه.اصلا به نظرام اهمیت نمیده و گوش نمیده.پیش همه وقتی میگم بریم فلان جا اصلا ارزش نمیده و گوش نمیده و ضایع میشم .خیلی ناراحتم.چیکار کنم باهاش؟ همه میدونن اختلاف دارم باشوهرم.راهنمایی میخوام ازتون.چیکار کنم به راه بیارمش؟
مردان اسمشان بد در رفته است ، بخاطر صدای مردانه و ظاهرشان گمان می کنیم سر سخت تر از آن هستند که نیاز روحی داشته باشند. با مراجعه به این صفحه http://banimoshaver.com/post/8-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D8%B3%D8%A7%D8%B3%DB%8C-%D9%88-%D9%BE%D9%86%D9%87%D8%A7%D9%86-%D9%85%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%B2%D9%86%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%B2%D9%86%D8%A7%D8%B4%D9%88%DB%8C%DB%8C از8 نیاز اساسی و نهفته مردان در زندگی زناشویی مطلع شوید و روزهای شیرین تری را تجربه کنید. و از مشاوره خانم دکتر رویا فصیحی بهره ببرید.با آرزوی موفقیت برای شما دوستان عزیزم
نمیدونم ولی اخه من از راه زنونه شم واردشدم ب هرکی میگفتم دقیقاهمیناروبهم میگف ولی هرراهی ک فک کنی امتحان کردمراضی نمیش وقتی میگ ن ینی ن دیگ راهی نداره
من زندگیم پرمشکله تودمه در وایسا خوشگله
سلام تاپیکت خیلی خوبه ممنون من اولا تا بحثم با شوهرم مخیشد میزدم زیر گریه!!! اما الان وقتی ناراحتم سعی میکنم خونسردیمو حفظ کنم بعد میرم تو اتاق خواب یه قلم و کاغذ بر میدارم ناراحتی هامو دلایلم رو مینویسم !!! البته شاید یکم گریه هم بکنم ولی نه به اندازه قبلا!!! اینجوری هم خودم اروم میشم هم شوهرم زودی میاد دنبالم وقتی میبینه چیزی مینویسم میخونه بعد دیگه مذاکره میکنیم !!! دعوا تموم!!!!
ریحانه جان راهکارت خوبه.منم اوایل موقعی که قهربودیم شب و روزم یکی میشد فقط گریه ولی جدیدا خیلی خوددار شدم.خیلی کم درحد ی دقیقه یاشاید کمتر گریه میکنم بعدش ایه الکرسی میخونم چندتا اروم میشم.
فایل صوتی کلید مرد رو از اینترنت سرچ کنید از دکتر حبشی هستش،پشیمون نمیشید.درباره کلام و رفتار صحیح خانم با همسرش است.
ممکن است انجام آن گناه را دوست داشته باشم ولی خدا را بیشتر از آن گناه دوست دارم .پس... انجامش نمی دهم.