2777
2789

بیایید تعریف کنید دور هم خوش باشیم بگیم بخندیم

چه موجود وحشتناکی است آدمی که تمام وکمال خودش را قبول داشته باشد!

عروسی چند هفته پیش فعلآ یادمه 

لباس نداشتم با مانتو نشسته بودم بزور گفتن برقص از خجالت نه تونستم برقصم نه چیزی

16سالمه !نگید اینجا چیکار می‌کنی و جای تو نیست و...من تایمی برا اومدن به اینجا که هیچ حتی تایمی برا گوشی بدست گرفتن هم‌ ندارم و هر از موقع هایی تو زمانایی که احساس کردم تنهام،احساس کردم خستم از ادمای حقیقی، احساس کردم نیاز به مشورت از آدمای از خودم بزرگتر دارم و... میام اینجا . نه علاقه ای برا بحث های ۱۸+دارم نه کسی تا حالا می‌تونه بگه منو تو این بحث ها دیده ... من هر از موقع هایی میام اینجا فقط برا اینکه تو حقیقی خواهر بزرگتر از خودم ندارم و شما همتون عین خواهر بزرگتر من :) و جدی تو شرایطی نیستم که بخوام بخاطرع بهونه سن بلوغ هر غلطی بکنم و بخدا تموم این حرف و کنایه هارو خودم می‌دونم پس میشه یکم با هم مهربون تر باشیم؟!🥲🫂(شد ۱۷سالم و هنوزم حرفام همون حرفای قابلیت🙃)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رفتم گوشمو سوراخ کنم، یارو مرد بود

میخواستم بگم گوشم دوتا سوراخ داره گفتم سوراخم دوتا گوش داره  

یعنی میخواستم زمین دهن بازکنه منو بکشه تو😭😭😭☹️هنوزم یادم میاد دوست دارم خودمو حلق آویز کنم

عقد بودیم رفتم خونه پدر شوهرم. هیچ کس نبود 

با شوهرم رفتیم تو اتاق...یهو پدر شوهرم ی چیزی جا گذاشته بود برگشت 😪حالا منم بدون لباس تو اتاق 

اصلا فرصت لباس پوشیدن نبود داشت میومد تو اتاق 

یهو شوهرم صداش زد گفت بابا نیا تو اتاق ☹️

اونم چیزی ک جا گذاشته بود رو نیومد ببره 

برگشت رفت... خیللللی خجالت میکشم از این خاطره 

خدایا امیدم فقط به خودته ❤️کمکم کن❤️با نیم نگاهی از تو طعم مادر شدن رو میچشم 🤩🤰خداجونم روزی صد هزار بار شکر که گذاشتیش تو دلم 🤰می‌سپارمش دستت، صحیح و سالم بذارش تو بغلم، منتظر تپیدن قلب کوچولوت میمونم نفسِ من و بابایی 😍 عزیز مادر چقدر زود رفتی 😭💔حتی صدای تپیدن قلبت رو نشنیدم جان من 😭 خدایا این کار رو نکن با دلم 😭مگه جز تو کی میتونه کمکم کنه 💔😭 میشه برای مامان شدنم یه دونه صلوات مهمونم کنی؟ 🤲بعد ازهر تاریکی، روشنایی هست،دخترم 1403/11/11 قدم گذاشت روی چشم من. خدایا سپاس ازتو، خدایا تا ابد شکر گذارتم 🌱 من بعد از سه تا سقط و با سابقه تنبلی تخمدان به روش آی وی اف باردار شدم و الان دختر قشنگم شش ماهه شده. الهی دامن همه منتظرا به زودی سبز بشه، امیدتون رو از دست ندین، تلاش کنید خدا بخشنده هست 🌱

رفتم گوشمو سوراخ کنم، یارو مرد بود میخواستم بگم گوشم دوتا سوراخ داره گفتم سوراخم دوتا گوش داره &nbs ...

ای واای منم اینطوری شدم که سوتی مثبت ۱۸بدم

عقد بودیم رفتم خونه پدر شوهرم. هیچ کس نبود  با شوهرم رفتیم تو اتاق...یهو پدر شوهرم ی چیزی جا گ ...

من تو نامزدی رفتیم حموم یهو مادرشوهرم با زندایی شدهرم با دخترش که کوچولو بود اومدن خونه دخترش هی میگفت باهم رفتید حموم

رفتم گوشمو سوراخ کنم، یارو مرد بود میخواستم بگم گوشم دوتا سوراخ داره گفتم سوراخم دوتا گوش داره &nbs ...

خدانکشتت انقدخندیدم دخترم بیدارشد😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

باتوحکایتی دگــراین دل مـــابــ ســـرکند... شــب ســـیـــاه قــصــه راهــوای"تــــو"سحرکند... 💛💛💛
خدانکشتت انقدخندیدم دخترم بیدارشد😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

این داستان سوراخ گوش دار  وای نه گوش سوراخ دار😭😂😂😂😂😭

اصن نمیدونی قیافه منو اون مرده چه شکلی شد  نمیدونم چرا این خاطره رو یادم نمیره حالا