2777
2789

رابطه من و مامانم خیلی باحاله...

شما تعریف کنید منم میگم

کاغذ خودشو برای قـیچی پاره مـ‌یکرد... نمـیدونست سنگ باختـه که بغلـش کنه؛)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفیقمه 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

من مامانم خیلییی پایست 

طوریکه از همه روابطم خبر داره و میدونه کی رو دوس دارم و....

کاغذ خودشو برای قـیچی پاره مـ‌یکرد... نمـیدونست سنگ باختـه که بغلـش کنه؛)

خیلی دوسش دارم خیلی ناراحتم میکنه اخلاقمون باهم جوردرنمیادمن آنتایمم ولی اون نه اصلا 

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست  !خدایاامروزتاریخ پنج اردیبهشته وخیلی بیشترازروزهای دیگه عمرم دارم صدات میزنم امیدوارم تیرماه بیام وامضاموببینم که به آرزوی دلم رسیدم،وازته ته دلم بگم خدایاشکرت😍

صمیمی نیست زیاد 

تصور من از رابطه مادر دختری یه چیز فراتره

من جونم واسه دخترم در میره اما متاسفانه مادرم اینطور نیست

اگه کسی میخواد فاز نصیحت برداره لطفا ریپ نزنه ممنون

تا وقتی به خواسته ها و علایقش توجه کنم باهام خوبه یا وقتی کارشو راه بندازم .در غیر اینصورت باهام کاری نداره و مثل یه غریبه هست .یعنی حتما باید  به منافع خودش ربط داشته باشه اون حرف یا کار 

من مامانم همه ی روح‌و روانمه...قوربونش بشم....

یکسری اومدم از همسرم درد و دل کنم باهاش...گفتم مامان عرفان فلان حرفو زد...یهو‌برگشن گفت بهار عرفان بیچاره رو ول کن..هیچکی تو رو نگه نمیداره...عرفان نگهداشته....بعد به کار‌کردنش ادامه داد خیلی ریلکس..منم اینطوری بودم😳😳