2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آفرین عزیزم سخت ترین کار دنیاست خودسازی بهت تبریک میگم دختر🫂🫀

قربونت دلبر

اره پدرم دراومده..ولی خود سازی حالمو خیلی بهتر کرد..افسردگی شدید داشتم..بدون قرص و دارو و روانشناس خوب شدم.ینی خودم‌حالمو خوب کردم.♥️دعام‌کن وابستگیم نسبت ب ی فزدی ک زندگیمو از اون رو ب این رو کرده رو قطع‌کنم🥺خیلی اذیت دارم میشم..هر ثانیههه ب فکرشم.

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  
قربونت دلبر اره پدرم دراومده..ولی خود سازی حالمو خیلی بهتر کرد..افسردگی شدید داشتم..بدون قرص و دارو ...

خداروخیلیییییی خیلیییی شکر 

تو خیلی قوی هستی ک از پس افسردگی براومدی

پس اون شخص ک دیگه کاری نداره مطمئنم از پس اونم برمیای

عشق ب قلبت دیبا خانوووومه قوی🫀😘

خداروخیلیییییی خیلیییی شکر  تو خیلی قوی هستی ک از پس افسردگی براومدی پس اون شخص ک دیگه کاری ن ...

قربونت عزیزمم.چقدر حدفات حاالمو خوب کررد.نمیدونم ک میتونم ازپس این شخص بربیام یا نه..بشدت دوسش دارم بشدت براش ارزش قائلم..ولی نمیدونم اون حسش ب من چیه‌.نمیدونم بعم پیام میده یا ن.نمیدونم دوسم داره یا نع‌خبلی دارم اذیت میشم🥺.

مرسی قربونتون برم برکه جانم.امیدوارم این قدر تو زندگیت طعم خوش بختی و خوشحالی رو بچشی ک هیچ وقت نشه ک برای ‌خودت و قلب مهربونت کم بذاری..چون خودت ووقلبت خیلی ارزششون بیشتر از ایناس عزیزدلم♥️🥺

قربونت عزیزمم.چقدر حدفات حاالمو خوب کررد.نمیدونم ک میتونم ازپس این شخص بربیام یا نه..بشدت دوسش دارم ...

خدا نکنه قشنگم

منم حس خوبی ازت گرفتم.

نمیدونم حرفم چقدر درسته و چقدر بدردت بخوره 

فقط میدونم نباید ی آدم تمام توجهتو بگیره ک خدارو یادت بره

منم مثله خودت دنبال خودشناسیم.پس بعد از خود شناسی بهتره ک ب خدا شناسی برسیم.شاید امتحانته عزیزم

از ته قلب میخوام ک خود خدا کمکت کنه سر بلند بیرون بیای از این شای  امتحان💋💋

میفهممت عزیزم منم مثله شمام ب این معنی زندگی میکنم ک ب سلامتی برسم  خدا کمکمون کنه🫂❤

الهی آمین،  خدا هرجا مریضی هست شفا بده،بخدا نه جان دوستم نه دنیا دوست، مرگ حقه،مردن مهم نیست این بیماری ها هست که خیلی سخته،حاضرم بمیرم ولی درد نکشم، درد روحی و جسمی. برام خیلی دعا کنید منم برای شما دعا میکنم

شبی شاید رها کردم جهان پر اضطرابم را...

قربونت عزیزمم.چقدر حدفات حاالمو خوب کررد.نمیدونم ک میتونم ازپس این شخص بربیام یا نه..بشدت دوسش دارم ...

راستی مررررسی از دعاهای قشنگت 

انرژیه دعاهات برگرده توی زندگیتو بشه راه روشن برات🙏❤

خدا نکنه قشنگم منم حس خوبی ازت گرفتم. نمیدونم حرفم چقدر درسته و چقدر بدردت بخوره  فقط میدونم ...

خیلییی ممنونم برکه ی مهربونم🥺♥️..من خدارو ک هیج خودمو اطرافیانمو عزیزترین ادما رو هم یادم رفته..🥺.هوفففف..ممنونم قشنگترینم..امیدوارم همیشع روزنه ی امید همیشه توی زندگیت باشه ♥️

الهی آمین،  خدا هرجا مریضی هست شفا بده،بخدا نه جان دوستم نه دنیا دوست، مرگ حقه،مردن مهم نیست ای ...

قربونتون برم عزیزم چشم دعاگوتون هستم

کامل میفهمم حسو حالتو عزیزم

درد جسم درد روح بدنبالش داره

امیدوارم خدای مهربون با معجزه سلامتی لبخندو ب لبای همه بیاره 

امیدو نور خدا ب قلبه مهربونت عزیزم🙏🫀🫂