2777
2789
عنوان

دوستان بگید برای تولد پسرم هدیه چی بگیریم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 34 پست
آخه وقتی همه مدل اسباب بازی داره دیگه چی بخری پلاک اسمش که نازک نمیشه زنجیر نخر پلاک خالی بخر ماپدرم ...

حرفتون کاملا درسته ولی با ۴ تومن همش باید سود طلا فروش بدم اگه بتونم در حد ۱ تومن یه چیز خوب بگیرم بقیه اش رو طی چند ماه چند سکه پارسیان میگیرم بعد میفروشم زنجیر میگیرم ولی الان نمیدونم واقعا چه کنم

حرفتون کاملا درسته ولی با ۴ تومن همش باید سود طلا فروش بدم اگه بتونم در حد ۱ تومن یه چیز خوب بگیرم ب ...

سهام هم خیلی خوبه ها من که برا پسرم سهام وسکه پارسیان میخرم همیشه خوردخورد

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سهام هم خیلی خوبه ها من که برا پسرم سهام وسکه پارسیان میخرم همیشه خوردخورد

خیلی خوبه هم پس انداز اینده هم هدیه انشاله موفقیتهاش رو ببینی عزیزم ممنون از ایده ی خوبت

خیلی خوبه هم پس انداز اینده هم هدیه انشاله موفقیتهاش رو ببینی عزیزم ممنون از ایده ی خوبت

قربونت برم البته بچه ها توسن پسرم با اسباب بازی بیشترخوشحال میشن کنارش یه وسیله ی بازی وسرگرمی میگیرم  مثلا تولدقبلیش براش کتاب داستان ولباس‌خریدم وماشین ارزون که خودش انتخاب کردمیخواستم بگم جنسش ارزونه نخربعدگفتم بچه که ازقیمت سردنمیاره بذارم بخره خیلی هم ذوق‌کرد،پارسیان وسهام یه چیزروتین هست که براش انجام میدم.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

الان دخترم براش یه ست تیشرت شلوار با یه دمپایی فضایی گرفته که خیلی پسرم دوست داره 

ماشین حتی کامیون بزگ داره که من میشینم توش همسرم هولم میده🤣🤣🤣اوناهم میخندن واسه همین هنگم چند سال پیش واسه دخترم ارز دیجیتال گرفتم پارسال فروختم طلا گرفتم براش 

ولی این هدیه بدجور ذهنمو درگیر کرده 

یکی از دوستان پیشنهاد ترامپولین داد البته بدون حفاظ همسرم مخالفه اینم در حدود ۱۶۰۰ هست خیلی هم دوست داره هر جا بریم پارک خانا کودک باشه کلا فقط رو اون بازی میکنه بازم نمیدونم