2777
2789
عنوان

دوستان بگید برای تولد پسرم هدیه چی بگیریم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 34 پست

به نظرم پسرتون اسباب بازی گرون احتیاج نداره ، بچه ها توی این سن چندان هدیه مادی خوشحالشون نمیکنه ، مگر اینکه عروسک یا اسباب بازی خاصی رو دوست داشته باشن، مثلا پسر من چون تنها بود براش یادمه یه عروسک پسر خیلی بزرگ خریدم، از اینا که عین بچه واقعی هستن و لباس تنشون هست ، پسرم با دیدنش هاج و واج مونده بود و کلی ذوق کرد ، خیال میکرد دوست واقعی اش هست تا مدتها بغلش میکرد و باهاش حرف میزد ،.....باید ببیتید پسرتون چی دوست داره ، اگه همه چیز داره این پول رو براش به حساب خودش پس انداز کنید ،....

برای زیبا زندگی نکردن کوتاهی عمر را بهانه نکن، عمر کوتاه نیست ، ما کوتاهی میکنیم ❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سرسره زیرشم استخر توپ پر کن بزار دوساله کلی حال میکنه باهاش 

داره همه استخر بزرگ توپ هم سرسره 

اشتباه اینجا بود که همه چی واسه دخترم و این گرفتیم دیگه واقعا خودمونم موندیم

خب همه چی که داره سنشم که کمه زیاد متوجه نمیشه قیمت کادو رو براش کتاب قصه بخر یاخمیربازی واون۴میلیون ...

اخه چون تولد همه دعوتن نمیخوان بگن واسه خودشون پس انداز کردن اگه تا ۸ تومن داشتم قطعا دستبند میگرفتم ولی با ۴ تومن یه نخ نازک میشه

به نظرم پسرتون اسباب بازی گرون احتیاج نداره ، بچه ها توی این سن چندان هدیه مادی خوشحالشون نمیکنه ، م ...

انقدر عروسک داره داره از ۲۰ سانت تا ۲ متر نیم همه نوع 

چون جشن بزرگ هست میخوام یه چیزی باشه که نگن واسه خودشون پس انداز کردن 

موتور شارژی ؟؟ نه نداره ولی ماشین شارژی داره ۲۴ ساعته سواره

موتور ساده بچه گانه . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

به نظرم پسرتون اسباب بازی گرون احتیاج نداره ، بچه ها توی این سن چندان هدیه مادی خوشحالشون نمیکنه ، م ...

همسرم میگه ربات بگیریم حدود ۳ و نیم راستش خودم خیلی دوست ندارم یه ربات که کاریم نمیکنه انقدر هزینه کنم

اخه چون تولد همه دعوتن نمیخوان بگن واسه خودشون پس انداز کردن اگه تا ۸ تومن داشتم قطعا دستبند میگرفتم ...

آخه وقتی همه مدل اسباب بازی داره دیگه چی بخری پلاک اسمش که نازک نمیشه زنجیر نخر پلاک خالی بخر ماپدرمادرا هرچی بخریم تهش برابچه هامونه اونی که بخواد حرف دراره کارشومیکنه باخرید توکاری نداره کاری کن که به نفع بچت باشه نه فکرودهن بقیه،دنیای اسباب بازی نامحدود هست هرچی بخری بازم مدل جدید تولیدمیشه...دیگه پسرت ازین به بعد یادیگیری ومهارتش روزبه روز بیشترمیشه ازالان با کتاب وایناآشناش کن

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
آخه وقتی همه مدل اسباب بازی داره دیگه چی بخری پلاک اسمش که نازک نمیشه زنجیر نخر پلاک خالی بخر ماپدرم ...

کلی کتاب داره حتی کتاب های مخصوص خودشان از داستان من سفارش دادم 

بالای ۱۰۰ تا کتاب دارن