2777
2789
عنوان

درمان تیرویید کم‌کار

234 بازدید | 24 پست

کسی بوده درمان شده باشه؟ کدوم شهر و کدوم‌دکتر. خدایی خسته شدم از قرص انداختن🥲

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکیکه همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد

منم سیزده سال میخورم

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ۸سال دارم خسته شدم

یکی میگفت تهران یه دکتری رفته بود درمان شده هرچی میگردم پیداش نمیکنم😭😭منم ۶ساله

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکیکه همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد

میگن باطب اسلامی درمان میشه

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج
عزیزم تیروئید کم کار درمان نداره و تا آخر عمر باید قرص بخوریم

اخه پس چرا بعضیا خوب شدن.؟ من هربار میرم دکتر ب امید اینکه اینبار قطع کنه دریغ از کمی روحیه دادن ب مریض اه نقل و نبات کردن برامون

یکی میگفت تهران یه دکتری رفته بود درمان شده هرچی میگردم پیداش نمیکنم😭😭منم ۶ساله

میشه از علائمش بگی ؟؟

سلام با افتخار کورد  هستم .اگه پیام دادی جواب ندادم بدون با   مغز زنگ زده بحث نمیکنم اینو یادت باشه.                           
چطوری؟

داروگیاهی میدن،این قرص هافقط کنترل میکنه ولی داروگیاهی درمان میکنه

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج

عزیزم طبع تیرویید سرد مشه بیمار میشه پس باید طبعش رو گرم کنی هفت روز دو طرف گلو رو بادکش کنی تیرویید کاملن خوب میشه من الان هفت ساله هرچی از مایش میدم دیگه تنظیمه بر وطب سنتی ...

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج