2777
2789
عنوان

درمان تیرویید کم‌کار

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 24 پست
میگن باطب اسلامی درمان میشه

خواهرم کرد ۴سال رفت امد کرد طب اسلامی هیچی نشد. شایدم از استرس زیادش خوب نشد شدیدا استرسی هستش

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکیکه همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه از علائمش بگی ؟؟

علائمش هر چیزی میتونه باشه. برا من زیاد علائم نداره شایدم متوجه نمیشم ولی از قرص خسته شدم همش صبا شوهرم میشینه تا تایم من پر بشه یا اصلا معذبم از جایی رفتن

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکیکه همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد
علائمش هر چیزی میتونه باشه. برا من زیاد علائم نداره شایدم متوجه نمیشم ولی از قرص خسته شدم همش صبا شو ...

خدا شفا بده عزیزم 

سلام با افتخار کورد  هستم .اگه پیام دادی جواب ندادم بدون با   مغز زنگ زده بحث نمیکنم اینو یادت باشه.                           
خب اسمش چیه چون هرکسی نمیدون ممکن اشتباه بده باز یک چیز دیگ پیش بیاد

خواهرم ک‌اشلامی میرفت. دوسین میدادن با بادکش اینا

خواهرم ک‌اشلامی میرفت. دوسین میدادن با بادکش اینا

نمک دریا باید استفاده کنید اگه نمک ید دار بخورید همش باز تیرویید میگیرید 

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج
نمک دریا باید استفاده کنید اگه نمک ید دار بخورید همش باز تیرویید میگیرید 

فک کنم از ۱۰سالگیم نمک دریا مصرف میکنیم ولی تاثیری نداشته. جدیدا شمیدم میگن نمک دریا خوب نیس نمک معدنی خوبه هنوز نخریدمش