2777
2789
عنوان

خخخخ چرا مهمان بالا شهر تهرانیه من اینطوریه 😶

| مشاهده متن کامل بحث + 1365 بازدید | 155 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول این که شما جرات داری جلو خاله خان باجی های ما بگو فلانی تهرونیه!! اول بهت می گن با شجره نومچه ثابت کن طرف تهرونیه، بعد هم با یه تبصره ای می بندنش به یه شهر دیگه، بعد هم می شینن داد سُخُن می دن که همینا اومدن اون تهرون قدیم رو خراب کردن و باعث شدن ما کوچ کنیم و خدا از باعث و بانیش که اینا باشن نگذره.... خلاصه استارتر جرأت داری شماره بدم مثلا همین تاپیکت رو با عمه مامانم در میون بذار!!!
  بیشترین تمجید رو دشمنانم از من کردند، همون هایی که تو هر جمله شون نشون دادند چقدر حسرت منو می خورند.  
اینم شانسه من یه بار تو عمرم مهمان تهران بالاشهر داشتم نمیشد یه باحالاشون میومد گفتم کلى میخندیم با همو کیف میکنیم خخخخ😂😂😂😂
نه دامی است نه زنجیر همه بسته چراییم؟؟؟؟؟
شایدبیرون که بودن بااون اقاهه حرفش شده وناراحت بوده یه اتفاقی لابداین بین افتاده دیگه

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .