2777
2789
عنوان

رشته حسابداری یابانکداری؟

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 63 پست
چرا من عاشق اعداد وارقامم فعلا دیپلم حسابداری دارم کمی زندگیم اروم بشه تاجایی که بتونم میخونم

منم خییییلی دوست داشتم

۱۷ ساله تو بازار کارم و‌ تهش رو دیدم. دیگه خسته شدم

خدایا بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم، بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم، بابت لحظات شادی که به یاد تو نبودم،بابت هر گره ای که به دست تو باز شد و من به شانس نسبت دادم،بابت هر گره ای که به دستم کور شد و من تو را مقصر دانستم،مـــرا ببـــخـش ….کمک کن تا بفهمم تو، کنار منی، نه روبروی من!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین امثال شماها هستین بدون هیچ پیشنه علمی وارد روان شناسی میشین و تر می‌زنین به همه چی. انقدر ...

اینقدر هم از رشته های مهندسی و غیره برای فوق می آن حسابداری که. کلا نباید این رفت و آمدهای بین رشته ای اینقدر راحت می بود

بله من خودم بدون پارتی کارمند  بانک شدم قطعا حسابداری چون دایره وسیع تری داره و از طریق اون می ...

من اگه دانشگاه حسابداری بخونم همزمان با درس خوندنم میتونم موقت تو شرکتی کارکنم تا چمخ کاردستم بیاد؟

شما دیگه چرا از این رشته متنفرید😐

بدم میاد دیگه از اول بهش علاقه نداشتم .. دبیرستان هم علوم انسانی بودم اینم همش محاسبات و ریاضی .. ازش متنفرم 😑

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

من اگه دانشگاه حسابداری بخونم همزمان با درس خوندنم میتونم موقت تو شرکتی کارکنم تا چمخ کاردستم بیاد؟

اگه از لحاظ جسمی توان داشته باشی البته ...خیلیم به نفعته

اما شرکت خصوصی باید بری

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند
اینقدر هم از رشته های مهندسی و غیره برای فوق می آن حسابداری که. کلا نباید این رفت و آمدهای بین رشته ...

دقیقا اصلا همین چیزاست که گند زده به مملکت،  طرف تو چیزی که تخصص نداره وارد میشه و بعد با اون ناآگاهیش کار می‌کنه

چرا من عاشق اعداد وارقامم فعلا دیپلم حسابداری دارم کمی زندگیم اروم بشه تاجایی که بتونم میخونم

خوشبحالت من تجربی بودم ولی ب این نتیجه رسیدم پشت کنکور موندن وقت تلف کردنه یهویی از دیپلم تجربی میخوام برم حسابداری بخونم

دقیقا اصلا همین چیزاست که گند زده به مملکت،  طرف تو چیزی که تخصص نداره وارد میشه و بعد با اون ن ...

هیچی سر جاش نیست متاسفانه. باز روانشناسی این خوبی رو داره از انسانی فقط میتونن بیان. ولی حسابداری از ریاضی و تجربی هم راه داره

همین امثال شماها هستین بدون هیچ پیشنه علمی وارد روان شناسی میشین و تر می‌زنین به همه چی. انقدر ...

😐 برو اعتراض کن تا این شرایط رو بردارن .. آره مایی که جون میکندیم دبیرستان انسانی میخوندیم بعد از تجربی و ریاضی میومدن کنکور ما رو شرکت میکردن هم در حقمون ظلم شد .. در ضمن شمایی که لیسانس روانشناسی داری شانس بیشتری برای ارشد داری چون باهاش آشنایی نه منی که نمی‌دونم چخبره اصلا ... به تو هم هیچ ربطی نداره که من می‌خوام چیکار کنم ... روانشناسی رشته ایه که میشه بدون لیسانس ،ارشد داد این مشکل من نیست ... کاش اصلا جوابمو ندی دلم نمی‌خواد باهات حرف بزنم ...من انقد دلم میخواست روانشناسی بخونم فقط می‌خوام این رشته رو بخونم برام مهم نیست که امثال جنابعالی چی میگن...جوابمم نده لطفا

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

حسابداری اسی چون دایره شغلش زیاد بانک ها به مرور جمع میشن کی حوصله داره بانک بره همراه بانک هس ولی ب ...

من فعلا تصمیم داشتم در قدم اول اگه خدا بخواد همزمان با تحصیل در شرکت خصوصی ام مشغول ب کارشم