2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی خشک و ضدحاله

4002 بازدید | 96 پست

فقط محبت کلامی الکی عشقمی فدات بشم و اینا داره.نه اهل تفریحه نه گردش نه هیچی.اهل هیچ مهمونی ای نیست.یه بار ازش کادو تولد نگرفتم..

راستش خیلی حسرت رو دلمه.خودم خیلی پرانرژی هستم اما اون همه انگیزه م و گرفته.گاهی اوقات به سرم می زنه بهش خیانت کنم….

من پرینازم..همون که شما رو دوست داره ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرمن تاحالا محبت کلامی جسمی نکرده،عین دیواره،حالم ازش بهم میخوره

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲

باز خوبه کلامی محبت می کنه، بعضیا که این هنرم ندارن. 

پیامک عاشقانه میدم به شوهرم، انگار نه انگار

امشب بهش گفتم اگه پیام گله بود، تا ده برابرشو جواب نمی دادی آروم نمی گرفتی، چطور جواب ابراز محبتو یه کلمه نمی دی؟ میگه دستم بند بود. گفتم، آره تو راست می گی

کادو نداده تاحالا بهم،نه جشن تولد نه روز زن هیچی،حتی تو،عقد و نامزدی هم هیچ شور و شوقی نداشت،حتی وقتی کنارشم با ذوق موهام رنگ کردم اصلا نمیفهمه ک تغییر کردم تاخودم بگم بعد میگم چطورم؟میگه نمیدونم اگ خودت میگی خوبی که خوبی😐😐با فکر و عقل ناقصم دوبچه آوردم و بدبخت کردم😔

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲