2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

15تومن

ماشالا حقوقت بد نیست اما گلم تو داری سختی می‌کشی پس خیلی به خودت سخت نگیر و به خودت برس. من خودم اگه بودن لذت می‌بردم حسابی .همراه حداقل ده تومن پس انداز میکردم و بقیه ش و به خودم می‌رسیدم البته نه کل پنج تومن رو هرچقدر که نیاز شد

پس انداز کنم یعنی طلا بخرم 12تومن؟

خوشحالم واست عزیزم که قدر پول و کارتو میدونی بنظرم ۶۰ درصد پولتو پس انداز کن ۴۰ درصد واسه خوشحالی خودت و هزینه های دیگه

من ماهی یک و دویست حقوقم با این حال خیلی انگیزه دارم برای پس انداز

پولم ب طلا نمیرسه به جاش توی بورس سهام طلا میخرم مثل طلاست منتهی واس کسایی مثل من که پول شون کمه مناسبه

خوشحالم واست عزیزم که قدر پول و کارتو میدونی بنظرم ۶۰ درصد پولتو پس انداز کن ۴۰ درصد واسه خوشحالی خو ...

ایشالا خدا بهت روزی و برکت بده عزیزم. خودت سهام میخری و می‌فروشی توی بورس؟ سود بورس خوبه؟

ایشالا خدا بهت روزی و برکت بده عزیزم. خودت سهام میخری و می‌فروشی توی بورس؟ سود بورس خوبه؟

ممنونم عزیزم آره بد نیست هرموقع طلا بالا بیاید سهام طلای منم بالا میره فرقی نداره بقیه زمینه هارو نمیدونم راستش چون فقط سهام طلا میخرم